Stilling: helse > ADHD >

strategier for å håndtere ADHD barn

   Foreldre og undervisning av barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) kan være utfordrende som de har symptomer på uoppmerksomhet er ofte mot sin hensikt til et samarbeidende læringsmiljø. Men det er mange strategier som gjør ansvaret mindre skremmende og belønningen søtere for omsorgspersonen og barnet både

Struktur

. Selv om et effektivt verktøy for de fleste barn, er strukturen spesielt viktig for barn med ADHD. Holde sine rutiner satt sikrer dem en grad av forventning og minsket angst. Har konsekvent ganger for stigende og sove og etablere og vedlikeholde rutiner for lekser, måltider, lek, TV og fritidsaktiviteter. Vær så konsekvent som mulig i alle aspekter av deres liv. Den sporadiske regelen bøying som er inkonsekvent med de fleste barn kan være et tilbakeslag for noen med ADHD.

Øvelse

Sammen med struktur, hjelper en rutinemessig fysisk aktivitet barn med ADHD forbrenne energi og også oppfordrer konsekvent hvileperioder og søvnmønster. For barn som ofte får overdreven kritikk for upassende oppførsel i klasserommet, deltakelse i lagidretter kan noen ADHD-barna en arena der de kan utmerke seg og motta ros.

Kommuniser

Lidelse i stillhet ikke er en levedyktig løsning for de som arbeider med ADHD barn. Kommunisere til omsorgspersoner barnets spesielle behov bidrar til å holde på plass de rutiner og strategier som fungerer best med det enkelte barn.

Organiser

Fordi barn med ADHD har problemer med å organisere sitt eget arbeid og lek materialer, bør det gjøres en innsats for å hjelpe dem i disse områdene. Ved å bruke oppslagstavler, kalendere og diagrammer som visuelle påminnelser, og holde mapper som separate tema og oppgaver, er barnet får verktøy til å holde seg på oppgaven.

Unngå overstimulering

Fordi bombardementet av informasjon til barnas sanser er det som hindrer suksess for barn med ADHD i enkelte klasserom miljøer, forenkle omgivelsene hjelper et barn med ADHD lykkes. Jo mindre støy og mennesker, for eksempel i sin studie områder, jo mer sannsynlig at han vil være i stand til å holde fokus og fullføre sitt arbeid. Selv farger kan være forstyrrende for noen barn, så tenk styre klar av dristige og motstridende farger og mønstre når dekorere barnerommet.

Overgang Advarsler

Selv de beste av organisatoriske rutiner vil uunngåelig bli opprørt av dag-til -dag ulykker av et aktivt liv. For et barn med ADHD, jo klarere og raskere han er gitt en heads-up advarsel, jo bedre vil han håndtere overgangen. Når det er mulig, drøfte og planlegge for endringer i sin rutine og kommende overganger.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------