Stilling: helse > astma >

hvordan finne et narkotika anonym støttegruppe

   Hvis du eller noen du kjenner har et problem med et medikament avhengighet, er Anonyme Narkomane en organisasjon som kan hjelpe. Deres mål er å hjelpe rusavhengige endre sin livsstil. Medlemskapet er gratis og alle er velkomne. Anonyme Narkomane er en nonproft organisasjon uten politiske eller institusjonelle tilhørighet. Møter er gratis, holdt over hele verden og er relativt lett å finne
en.
Lær filosofi Anonyme Narkomane. Ifølge den Anonyme Narkomane offisielle hjemmeside, er hensikten med organisasjonen for å hjelpe menn og kvinner som har et narkotikaproblem. De møtes jevnlig og hjelpe hverandre bo rusfritt. De bryr seg ikke hvor dypt inn i stoffet kulturen du var eller hva du er avhengig av. De er bare interessert i å hjelpe deg med problemet ditt.
To.
Bestem om du er klar til å innrømme at du ikke kan håndtere bor i en narkotika-avhengige livsstil.
tre.
Finn et møte for å delta. Se i din lokale gule sider under "Avhengighet Counseling" eller "Anonyme Narkomane. " Ring numrene for å finne lokale møtetider og steder.
Fire.
Besøk Anonyme Narkomanes offisielle hjemmeside og klikke på "NA Meeting Søk" ikonet. Følg deretter instruksjonene for å søke etter et møte ved hjelp av postnummer eller bynavn. Deretter velger du delstat eller provins, og klikk på "Go". Finn kapitler av Anonyme Narkomane i ditt område. Disse oppføringene kan inkludere nettsteder, telefonnumre eller adresser. Du må kanskje gå til bestemt tilstand eller provins hjemmeside for å finne en eksakt møtested.
Fem.
Vit hva du kan forvente på Anonyme Narkomane møter. Anonyme Narkomane er basert på prinsipper som finnes i de Tolv Trinn og Tolv Tradisjoner av Anonyme Narkomane. Disse omfatter sentrale prinsipper innrømme at du har et problem, søker hjelp, selvransakelse, selv-avsløring, noe som gjør det godt igjen og hjelpe andre narkomane som ønsker å gjenopprette.
6.
Delta på Anonyme Narkomane møte nær deg. Møter er generelt utformet for personer som har en rusavhengighet. Anonymitet er en viktig del av Anonyme Narkomane 'suksess.
7.
Gratulér deg selv for å ta det første skritt mot utvinning. I stedet for privat lidelse, har du nå blitt en del av et støttende fellesskap som kan bygge deg opp i stedet for å dra deg ned.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------