Stilling: helse > astma >

Slik finner aa møter

  Anonyme Alkoholikere, grunnlagt i 1935, har over to millioner medlemmer verden over som har innsett at de er alkoholikere, og lever en ny livsstil. De har eliminert alkohol og andre rusmidler fra sine liv og bygger den støtten de trenger gjennom andre AA medlemmer. Bruk disse trinnene for å finne ut mer informasjon om Anonyme Alkoholikere og hvordan finne et møte nær deg

trenger Du:.
Sportsvogn
Batteri-opererte CD-spiller eller boombox.
CD med musikk til treningen.
Solkrem.
Flaskevann.


en.
Logg på Anonyme Alkoholikere nettsted for å lære mer om organisasjonen og de ressurser vi har å tilby. Finn lokale kontorer og møter gjennom nettsiden deres også.
To.
Spør noen du kjenner. Du vil bli overrasket over hvor mange mennesker i byen din delta på møter for å holde seg edru. Ber rundt kan komme deg rett til døren til neste møte med noen du kjenner og stoler ved din side.
Tre.
Ring en lokal behandlingssenter. Behandlingssentre har oppføringer for AA og NA (Anonyme Narkomane) møter i ditt område. De vil også ha et møte katalog på hånden som du kan plukke opp.
Fire.
Se i din lokale avis. Mange aviser har et møte seksjon dedikert til all den støtte grupper i byen. AA-møter bør være oppført i dette området, hvis de ikke er, ringe avisen for informasjon
5
Kontakt andre mulige steder, inkludert ditt lokale sykehus, psykisk helse leverandøren eller anlegget,. . ungdom støttetiltak, videregående skoler eller høyskole rådgivere eller ta kontakt med din fastlege for mer informasjon.

Tips og advarsler


 • Det finnes ingen kur for alkoholisme, men det kan behandles med en sterk støtte system og en forpliktelse til en levetid på endring, ikke bare i atferd, men i synspunkter og perspektiver.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------