Stilling: helse > mage >

hvor lenge varer andropause vare?

  

Ufrivillig

Ufrivillig barnløshet er poenget i en manns liv hvor han forlater en fase, og går inn i en andre fase. Som du forlater den første delen av livet ditt, kan du oppleve en nedgang i mannlige hormoner (androgener) og begynner å merke fysiske endringer i kroppen din. Du kan miste muskelmasse og benmasse, utvikle en pott magen, og føler smerter, smerter og stivhet du aldri opplevd før. Du vil merke at din libido er lavere, din evne til å få og beholde en ereksjon er redusert og du opplever hetetokter. Huden begynner å bli tynnere og tørrere. Du kan bli trøtt lettere, har søvnløshet, er mer irritabel eller gretten, opplever symptomer på depresjon som kan manifestere seg som kjedsomhet eller sinne, og kan uttrykke et nytt rastløshet eller lengsel etter å være "fri. " Du kan også legge merke til et tap av høyde og en forverring av din sport evne. Du kan også sovne lettere etter middagen. Arbeidet ditt ytelse kan også svekkes.

Varighet Ufrivillig

Ufrivillig varer fra fem til 15 år. Vurder dette et skifte fra første voksen alder til andre voksen alder. Dine symptomer kan begynne så tidlig som 40 år eller de kan ikke begynne før din midten av 50-tallet. Ufrivillig barnløshet kan begynne, for noen menn, så tidlig som 30. Ikke alle menneske vil legge merke til symptomer. Bare 40 prosent av menn føler symptomer som slapphet, depresjon, hetetokter, humørsvingninger eller impotens. Lytt til hva kroppen din forteller deg. Noen symptomer, som tap av beinmasse, kan ha negative konsekvenser for din fremtidige helse. Hvis du merker mer synlige symptomer, er du sannsynligvis opplever et tap av benmasse som bør tas opp av legen din.

Hjelp for Ufrivillig

Hvis du tror du opplever andropause eller legen din har bekreftet dette med en test som måler din nivåer av testosteron, kan du ta skritt for å hjelpe deg å takle. Drikk rikelig med vann, trene jevnlig, få nok søvn, finner sunn måter å takle stress, sørg for at kostholdet er høy i fiber og lite fett, begrense inntaket av koffein og alkohol, og finne et støttende venn eller en gruppe og snakke med dem om hva du opplever. Hvis du opplever betydelige symptomer, diskutere dette med legen din. Du kan være en kandidat for testosteronbehandling.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------