Stilling: helse > mage >

hvordan å bosette seg en mage naturlig

  Uansett hvor hardt vi prøver å spise godt og ta vare på oss selv, vi alle opplever mageproblemer og til. Mens det er nok av over skranke medisiner tilgjengelig for ubehag i magen, kan en urolig mage ofte løses med naturlig rettsmidler du sikkert har rett i kjøkkenet. Her er noen av de mange måter å gjøre opp magen naturlig

Du trenger:. .
Fennikel te eller fennikelfrø
Ingefær te, ingefær øl eller syltet ingefær.
Peppermynte te.
toast eller ris.
papaya frukt, te eller juice.


en
Kok en kopp vann og tilsett en teskje fennikel frø for å gjøre fennikel te;. det er en av de beste tingene du kan ta for magen. La blandingen bratt for rundt fem minutter og så sil av frøene og nippe langsomt. Du kan kjøpe fenikkel te poser i de fleste helsekostbutikker, men det er like lett å lage din egen fennikel te fra fennikelfrø du sannsynligvis har i Spice samlingen.
To.
Bruk ingefær å bosette magen, lindre kvalme og stimulere appetitten. Ingefær te er en beroligende og deilig måte å avgjøre magen. Du kan kjøpe ingefær te i de fleste dagligvarebutikker. Og god gammeldags ingefærøl er et botemiddel populær blant barn. Syltet ingefær er også en effektiv måte å lindre en urolig mage, spesielt hvis du føler deg kvalm. Du kan finne syltet ingefær noe sted du kjøper er sushi, og mange supermarkeder begynner å bære det.
Tre.
Peppermynte er en velduftende og velsmakende måte å avgjøre magen. En varm kopp peppermynte te, tilgjengelig fra nesten hvilken som helst supermarked vil slappe fordøyelsessystemet og lindre mage opprørt.
fire.
Ikke glem om gammeldags rettsmidler av brent toast og vanlig ris. Kullet i Burnt Toast hjelper absorbere gassen til å lindre smerte og trykk, og bland, lett fordøyelige karbohydrater i både toast og ris vil hjelpe magen til å føle seg mer opp.
Fem.
Vurder papaya. Den inneholder enzymer som hjelper fordøye maten. Et par skiver av papaya kan få fordøyelsen i gang og hjelpe magen til å føle seg mer opp. Du kan også nippe til noen papaya juice eller te for samme effekt.
6.
Relaxa. Så mange fordøyelses plager er enten skyldes eller forverres av stress. Prøv å sitte rolig og puste dypt og fullt, eller lytte til rolig musikk. Ta deg tid til å kose med en person eller et dyr du elsker hvis de er i nærheten. Eller se en fugl eller ekorn fra vinduet. Noen ganger kan en beroligende pause er nok til å hjelpe magen føles bedre.

Tips og advarsler


 • Mens naturlig rettsmidler er trygt for nesten alle, er det noen personer som tolererer ingefær eller peppermynte veldig bra. Hvis ingefær eller peppermynte bry magen, ikke bruker dem som et middel.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------