Stilling: helse > mage >

hvordan å gi en sensuell full kroppsmassasje

  Det er mange fordeler med å gi en sensuell full body massasje. En som ofte blir oversett er helsemessig gevinst av massasje. En sensuell full body massasje er avslappende og reduserer stress. I tillegg til bedre helse, kan denne type massasje forbedre et forhold ved å øke intimitet. Den fysiske kontakten kan vekke lidenskap og tenne gamle flammer

Du trenger:. .
Massasje olje


en
Klargjør sengen eller innstillingen for sensuell full. kroppsmassasje. Fordi massasje olje vil bli brukt, legge ut store håndklær eller et teppe som kan vaskes senere.
to.
Velkommen den personen som skal få massasje. La personen til å kle av og ligge med ansiktet ned på håndklær eller teppe. Personen kan føle seg mer komfortabel kler av seg i privat, og dette også gir mulighet for økt seksuell spenning.
Tre.
Varm hendene dine ved å gni dem sammen. Kalde hender kan avlede oppmerksomheten fra massasje.
Fire.
Spre massasje olje på personens øvre del av ryggen. Begynn å gni massasje olje over skuldrene. Sakte bytte mellom rubbing med fingertuppene og gnir med håndflatene.
fem.
Arbeid deg nedover ryggen. Lett squeeze musklene og fortsette ned til baken og beina. Flytt hendene saktere når du masserer områdene nær intime deler av kroppen.
6.
Massasje føtter, armer og hender. Dette er en full body massasje.
7.
Snu personen få massasje over og gjenta massasje fra brystkassen og ned til føttene. Linger på intime deler av kroppen til å høyne sensualitet av massasje. Avhengig av ditt forhold til den personen få massasje, gni og utforske intime delene av personen.

Tips og advarsler


 • Slå av lyset og legge levende lys kan legge til sensuell atmosfære. Legg myk bakgrunnsmusikk for å hjelpe personen å få massasje for å slappe av.
 • En sensuell full body massasje kan seksuelt opphisse personen få massasje og kan resultere i en seksuell forhånd.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------