Stilling: helse > mage >

hvordan du flat mage postpartum

   De fleste kvinner vil være enige om at det ikke er noen større glede enn å ha en baby. Den voksende magen av graviditeten er velkommen bevis på mirakel av livet. Når babyen kommer, kan det være svært utfordrende å få magen tilbake til pre-graviditet størrelse. Jeg har noen tips å dele som fungerte for meg og de kan lett passe inn i en travel timeplan
en.
Legg deg ned på ryggen, plasserer hånden din direkte på livmoren din og forsiktig massasje det i en rotasjon med klokken. Du kan begynne å gjøre dette mens du fortsatt på sykehuset noen timer etter at du har født. Dette vil hjelpe få livmoren tilbake til sin normale form og posisjon.
To.
Kontrakt magen inn så langt du kan og hold den. Dette kan gjøres i dusjen. Prøv å holde magen i løpet av hele dusjen eller så lenge du kan. Dette vil hjelpe stramme og musklene.
Tre.
Amme babyen. Dette er selvsagt svært gunstig for helsen til barnet ditt, men det vil også hjelpe flat mage siden amming fører til at livmoren til kontrakten som vil hjelpe livmoren til slutt komme tilbake til sin normale størrelse.
fire.
Drikk rikelig med vann. Dette hjelper med å bli kvitt uønsket vekt og innlegget graviditet pounds er intet unntak.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------