Stilling: helse > mage >

årsakene til mage fett

   Når du opp i vekt i magen, er du øker din risiko for å utvikle diabetes, kreft og hjerte-og karsykdommer, ifølge Mayo Clinic). Å være overvektig, generelt, er ikke sunt, men bærer for mye vekt i midten-delen er ganske skadelig for helsen din

Menn og kvinner

Når kvinner går gjennom perimenopause, og deretter gå inn i overgangsalderen, kan de finne ut at de har tilegnet seg fett rundt buken. The Mayo Clinic forklarer at vår metabolisme bremser ned som vi blir eldre, og våre fettprosent øker, både menn og kvinner, selv om kvinner i overgangsalderen opplever en større økning i kroppen fett enn hva menn. Mens, før overgangsalder en kvinne kan ha båret vekten hennes godt, etter overgangsalderen vekten skift og forlater armene, hofte og ben, og legger seg i magen. Også menn har en reell kamp med magen fett. Se deg rundt på middelaldrende og post-middelaldrende menn. De kan være tynn, men har en feit mage.

Hormoner

Hormonelle endringer påvirker måten kroppen lagrer fett og bryter det ned, og dette fører til pounds blir pakket på i magen din. Noen kvinner opplever at de har blitt tykkere i waistline området, men har ikke fått vekt. Dette er en indikasjon på at magefettet øker, selv om det ikke er som viser opp på skalaer, fordi du mister fett andre steder, for eksempel i armer og hofter.

Visceral Fat

Den farligste delen om magen fett er det som du ikke kan se. Dette er visceralt fett som ligger dypt inne i kroppen, og omgir abdominal organer. Det du kan se er det subkutane fettet som ligger mellom bukvegg og huden. Det er ikke så skadelig for din helse som viscerale fettet.

Ifølge Penny Kris-Etherton, Ph. D. , RD, og forsker ved Penn State, er visceralt fett mer aktivt metabolsk og er faktisk enklere å tape enn underhudsfett.

Øl Belly

I følge Dr. Michael Jensen av Mayo Clinic, er det noe sant i det uttrykket "øl mage. "Å drikke for mye alkohol kan øke magefett. Imidlertid, kan vinen være unntaket.

Mål deg

Ved hjelp av et målebånd, henger den rundt midsection din, rett ved navlen, og måle midjen. Don ikke suger i magen. Hvis du ikke er overvektig men midjemålet er 35 inches eller mer, viser dette at du har en konsentrasjon av abdominal fett, og dette er ikke bra for deg. Mayo Clinic bemerker at forskning har funnet at en midje måling av mer enn 33 inches, uavhengig av vekten din, øker helserisiko.

Genetics

Genetikk kan spille en rolle i hvorfor noen individer har mer magefett enn andre. Dersom du har et eple-formet kropp, så din tilbøyelighet er å lagre mer fett på magen, mens en pæreformet person lagrer fettet i nedre deler av kroppen hennes.

Stress

Hvis du er stresset , er du produserer kortisol, som er et hormon. Kortisol gjør leveren produsere overflødig sukker, noe som gjør at du føler deg sulten, og du spiser. Så, i essens, kan stress gjøre deg fetere og magen større. Hvis du har problemer med fordøyelsen og er gass, vil dette gjøre magen din ser og føles stort. Hvis du er en sen-kveld eater, dette øker sjansene dine for å sette på fett i magen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------