Stilling: helse > mage >

effektive mage øvelser

   Når det gjelder trening, en flat mage og kuttet abs er to av de vanligste målene fleste streber etter. Ikke bare er sterke magemuskler viktig for generelle egnethet, men de er også en viktig kilde til attraksjon for potensielle partnere. Selv om det er mange populære abdominal maskiner på de fleste treningssentre, noen av de mest effektive øvelsene krever liten eller ingen utstyr. Følgende er tre eksempler på effektive mageøvelser

Du trenger:. .
Håper
støtte av venner eller familie.
bøker på å håndtere sorg.

Sit-Up

Den sit-up er en av de mest vanlige og effektive øvelser for magemusklene. Med føttene på bakken, ligge på ryggen med knærne bøyd. Hold armene foldet over brystet gjennom hele øvelsen. Bruke abs, sakte løfter overkroppen helt til du er i sittende stilling. For bedre resultater, kontrakt magemusklene under løftet opp. Så sakte senke deg tilbake til startposisjonen. Hvis du har problemer med å holde føttene på bakken, forankre dem under et objekt for å holde dem nede. Utfør 3 sett på 20 repetisjoner av denne øvelsen.

Sittende Twist

Den sittende vri krever bruk av en medisin ball eller en slags vekt. Det er imidlertid en av de beste øvelsene for magemusklene og obliques. Sitt med føttene på gulvet og knærne bøyd. Hold deg tilbake rett og lener seg litt mot gulvet. Hold vekten i hendene med albuene litt bøyd foran brystet. Rotere overkroppen til høyre og la vekt følge. Ta med vekten over deg og senke den, så den berører bakken litt bak kroppen din. Gå deretter tilbake til startposisjonen og fortsette å rotere til venstre i en lignende bevegelse. Denne øvelsen bør utføres så raskt som mulig, slik at vekten til å berøre bakken på begge sider av kroppen din for bare et brøkdels sekund. Gjør 3 sett med denne øvelsen med vekten berører bakken 20 ganger på hver side av deg.

Abdominal Reverse Curl

The abdominal revers curl er en av de beste øvelsene for nedre magemuskler. Ligg på ryggen på en øvelse benken. Med hendene, holde på bunnen av benken bak hodet. Bøy knærne i en 90-graders vinkel og heve føttene opp fra gulvet slik at knærne er over hoftene. Ved kontrahering magemusklene og rullende ryggraden, løfter hoftene og overkroppen, slik at bare skuldrene, hodet og hendene er rørende benken. Dette bør bli en lang jevn bevegelse. Så sakte senke overkroppen og hoftene, slik at ryggraden ruller og ligger flatt på benken igjen i startposisjon. Denne bevegelsen bør gjentas 12 ganger i sett på 3.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------