Stilling: helse > mage >

hvordan å behandle mage virus symptomer

  Millioner av mennesker verden over opplever magen virus hvert år. Ingen er immun mot å få en mage virus, det kan påvirke noen, fra babyer til eldre. De fleste saker varer fra ¨¦n til tre dager, men noen mennesker har vært kjent for å være syk i en uke med det. Et magevirus faktisk ikke finner sted i magen, men i tynntarmen. Ved å behandle symptomene, kan du finne lettelse og kunne bli bedre, raskere

Du trenger:.
Vann
Paracetamol.
Gelatin.
Sports drikke.
Oppvarming pad.

Hvordan behandle Mage Virus Symptomer


en.
Drikk rikelig med væske. Et magevirus resulterer ofte i at du kaster opp eller har diare. Dersom diaré er veldig dårlig, da har du kanskje bli dehydrert. Drikke mye væske som vann eller sportsdrikke kan bidra til å fylle og hydrat kroppen din. Det vil også hjelpe til å få deg fortere frisk. Hvis du får veldig dehydrert, kan du få satt på sykehuset og satt på en IV.
To.
Ta paracetamol. Mange mennesker opplever en feber som kan kjøre opp så høyt som 104 grader F. Å ta en dose av paracetamol kan bidra til å senke temperaturen. Paracetamol kan også arbeide for å lette smerter og plager forbundet med et magevirus.
Tre.
Å få hvile. Når du har en mage virus, kan du føle deg trøtt og tappet for energi. Få nok hvile er en av de beste måter å behandle denne magevirus symptom. Du kroppen helbreder seg selv mens du sover, og dette går for når du er syk, også. Ikke får nok hvile kan faktisk holde deg fra å få bedre.
fire.
Spis mykt, bland matvarer. Med en mage virus, trenger du ikke å spise noe krydret eller stekt. Mat som gelatin, kjeks og toast sitte lett på en syk magen og bør spises. Chicken noodle såpe er en annen mat som ikke vil rokke en allerede syk magen. Noen ganger, skjønt, kan magen ikke håndtere noe mat. Det er på denne tiden at du bare bør drikke rikelig og ikke bekymre deg om å spise til du er klar.
Fem.
Bruk en oppvarming pad. Magekramper noen ganger følge med et virus. Mens paracetamol kan bidra til å lindre smerten forbundet med magekramper, er en annen måte å sette en varmeputen mot magen. Ikke legg varmeputen på høy og deretter direkte på huden din som det kunne brenne deg.

Tips og advarsler


 • Spør en lege før du tar antidiarrheal medisin , som viruset trenger for å kjøre det er kurs, noe som betyr at diaré må stoppe på sin egen. Antibiotika fungerer ikke for en mage virus, og bør ikke tas mindre en lege forteller deg.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------