Stilling: helse > mage >

hvordan å unngå å få en mage virus

  Magesekken virus forårsaker en ubehagelig betennelse i magen og små og store tarmen kalles gastroenteritt (eller "magen influensa," selv om det er relatert til influensa). Disse virusene vanligvis forårsake diaré, oppkast, kramper eller en kombinasjon av symptomer. Den gode nyheten er at-i de fleste tilfeller-de fleste mage virus klare deg på egen hånd i løpet av få dager uten noen komplikasjoner. Imidlertid er den beste kur for å aldri få infeksjon i det hele tatt. Lær trinn-for-trinn veiledning som vil bidra til å hindre deg fra å få en mage virus.

Du trenger:.
SoapWaterHand sanitizer Bleach

Ta forholdsregler for å beskytte deg selv


en
Vask hendene ofte med såpe og. vann. Håndvask er den mest effektive måten å eliminere bakterier, virus og smuss som kan usynlig samle seg på hendene hele dagen. Ved kraftig soaping og skylle hendene før du håndterer maten, etter at du går på do eller endre bleier, eller når du kommer hjem fra offentlige steder, kan du redusere risikoen for å få en mage virus.
to.
Bruk en hånd sanitizer når såpe og vann er ikke praktisk å hjelpe drepe virus og bakterier.
tre.
Rengjør og desinfiser retter, kjøkkenutstyr og kjøkken overflater. Magen influensa er smittsom og svært enkel å passere langs via forurenset mat og drikke. Hvis noen i din husstand eller arbeidsmiljø blir syk med en mage virus, rense disse overflatene med en fortynnet blekemiddel løsning.
Fire.
Vask frisk frukt og grønnsaker fullstendig før man spiser dem, og unngå rå eller kokt kjøtt og egg.
fem.
Oppretthold et sunt immunsystem ved å få nok hvile, mosjon og riktig ernæring. Det er lettere for en sunn kropp til å bekjempe infeksjoner enn en allerede utsatt én.

Dersom du eller noen du kjenner får en mage virus


en.
Vask rent tøy og sengetøy som har vært utsatt for magen influensa i varmt vann og vaskemiddel.
to.
Kast mat eller drikke som kan ha vært utsatt for magen viruset.

tre.
Fortsett med forebyggende tiltak, selv etter gjenoppretting. Du kan være smittsom opptil to uker etter begynner å føle seg bedre, så fortsett å praktisere god hygiene.

Tips og advarsler


 • Vær årvåken når omsorg for små barn . Oppfordre barna til å vaske hendene, og å ikke dele drinker eller sette fremmedlegemer i munnen.
 • Det kan ta opptil 48 timer fra infeksjon før noen med en mage virus begynner viser symptomer.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------