Stilling: helse > mage >

hvordan bli kvitt en mage virus

  Et magevirus, også kjent som gastroenteritt, kan slå til når du minst venter det. Symptomer inkluderer magesmerter, oppkast, diaré, svimmelhet og kald svette. Viruset går vanligvis sin gang innen 48 timer. Men det er flere ting du kan gjøre for å fremskynde prosessen. Bruk disse metodene til å bli kvitt en mage virus raskt, og med minst mulig ubehag

Du trenger:. .
GatoradeBrothJuiceBananasGinger te eller ingefær rootPeppermint te


1

Se en lege. Mange ganger, vil en lege kunne foreskrive medisiner for å bli kvitt en mage virus. De vil også utføre tester for å gjøre enkelte mer alvorlige underliggende forhold er ikke tilstede.
To.
Drikk rikelig med væske. Diaré er et vanlig symptom på en mage virus, og det kan føre til rask dehydrering. Drikk Gatorade og rent vann for å holde elektrolytter etterfylt, og kroppen hydrert. En næring kroppen kan bekjempe en mage virus raskere.
Tre.
Forenkle din diett. Konsumerer klare væsker, som kylling eller vegetabilsk kjøttkraft, og juice. Fortsett denne dietten for de første 24 timene. Hvis tilstanden er bedre, legge til enkle matvarer som brød, frukt og eplemos. Bananer er et godt valg, som de er kjent for å nøytralisere magesyren. Unngå fet, stekt mat, sitrus, meieri-og koffeinholdige drikker så mye som mulig.
Fire.
Ta smerte medisin når det er nødvendig. Smertestillende som inneholder paracetamol vil ikke urolig mage, og de vil hjelpe lindre smerte mens kroppen din kommer seg. Unngå ibuprofen og aspirin produkter, kan da disse irritere tilstanden og gjøre magen virus enda verre.
Fem.
Få nok hvile. Kroppen forsøker å bli kvitt magevirus, som bruker opp ernæringsmessige reserver. Å være aktiv vil resultere i bruk av energi og protein unødvendig som skal brukes til å helbrede kroppen.
6.
Prøv naturlig rettsmidler for å bli kvitt en mage virus. Drikk ingefær te, eller tygg en frisk ingefær rot å berolige magen. Eller prøv å drikke peppermynte te å roe en urolig mage. Disse urtene vil fremskynde helbredelsesprosessen og vil gi deg lindring mens du er healing.

Tips og advarsler


 • Prøv å spise yoghurt etter at du har fikset en magevirus. Yoghurt vil erstatte mange av de gode bakteriene tapte mot viruset, og det vil forbedre fordøyelsen evne raskere.
 • Hvis symptomene vedvarer lengre enn 48 timer eller hvis du opplever skarpe lokaliserte smerter, får feber eller ser blod i avføring eller oppkast, kontakt en kvalifisert medisinsk faglig umiddelbart.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------