Stilling: helse > mage >

hvordan du har en rask gjenoppretting etter en mage influensa

  Nylig tok jeg magen influensa fra resten av familien min. Viruset var sterk og slo hardt på mange, men jeg klarte å komme seg raskt, og her vil jeg vise deg hvordan.
Fra min enkle instruksjoner, du også vil ha en raskere utvinning fra magen influensa .

Du trenger:.
tid
seng.
hvile.
leker, lekegrind, T.
V.
 hvis du har barn.
vann.
pedialyte eller lignende oral rehydrering løsning.
Lysol.
varme tepper.


en.
Først, hvis du har barn rundt, og de er syke, bruk denne syke tid til å tilbringe tid med dem å se så mange filmer sammen og sover . Hvis du er singel eller gift uten barn og din ektefelle er i arbeid, anser dette for å være fritiden din. Du har symptomer på gastroenteritt eller magen influensa: oppkast og eller diare, så dette er en tid for å hvile og helbrede
2
Etter at du har kastet deg ikke prøve å drikke. . noe for en time. Sjansene er hvis du gjør det, vil du kaste den opp igjen. Viruset treffer magen og eller tarm hardt, slik at kroppen vil avvise all mat mens du er syk. Etter en time, drikk noen slurker med vann blandet med pedialyte eller lignende oral rehydrering løsning. Du kan faktisk gjøre det ved å blande 1 /2 ts salt, 1 /2 ts natron og 3Tbsp av sukker og en liter eller liter vann.
Tre.
Mens du er lidelse skjemme bort deg selv. Ikke engang tenke på å gjøre noe husarbeid, bare lå i sengen. Kroppen trenger for å helbrede, og det vil kreve minst 48 timer til fullt igjen. Hvis du ikke føler deg sulten spiser ikke. Men, hold deg selv fullt hydrert med vann og en muntlig rehydrering løsning eller en blanding av de to, avhengig av hvordan kroppen din reagerer på det.
fire.
Bo i sengen, holde varmen og se på TV og /eller lese. Bo i nærheten av badet, slik at hvis du må gå, kan du. Holde en plast 10 gallon søppelpose på sengen din side fungerer også. Hvis du tror du ser på det vil være grov, dobbel bag det inn i en papirpose. Husk å spray Lysol i noen forurensede områder.
Fem.
Når du føler deg litt sulten, knaske på en cracker og se om kroppen din liker det. Hvis det ønsker mer, knaske mer, hvis ikke, legger cracker ned og drikke mer vann. Kroppen din kan bare vil rense seg selv ut for å bli kvitt infeksjonen forårsaket av viruset så ikke presse deg selv til å spise med en gang. Ta det rolig, og starte med kjeks eller cheerios, eller noe lignende, og deretter gå videre til noen nudler eller toast.
6.
Når du føler deg bedre på dag to eller tre, spise litt kyllingsuppe blandet med hakket opp hvitløk og ingefær. Drikk masse vann hvis du har brukt hermetisk suppe fordi den har mye av natrium i den. Unngå sterkt krydret mat eller meieriprodukter med unntak av probiotiske yoghurt fordi det vil irritere magen mer.
7.
ikke engang tenke på jobb, vurdere denne ferien. Ok, kan du føle deg forferdelig, men tenker, hvis du prøver å presse deg selv kan det igjen brann på deg, og du kan bli sykere. Bare slappe av og være lat fordi kroppen trenger det. Håper du føler deg bedre.

Tips og advarsler


 • Hvis du har barn, bare bland deres pedialyte i vannet ditt. Det fungerer fint.
 • være lat når du er syk.
 • Hold varm, fordi viruset trives i kalde temperaturer.
 • Følg oral rehydrering løsningen mix nøyaktig hvordan det er skrevet. Jeg kan ikke være ansvarlig for eventuelle ulykker forårsaket av feil.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------