Stilling: helse > mage >

kurer for en baby mage virus

   Et magevirus, også kjent som gastroenteritt, er en vanlig sykdom som sjelden krever en lege besøk eller sykehusinnleggelse. Når babyer får en mage virus, kan det føre dem mye ubehag og kan føre til foreldrene mye bekymring. Det er ting du kan gjøre for å trygt lindre noen av effektene av en mage virus hos babyer

Hydration

To av de vanligste bivirkningene av magen influensa er oppkast og diaré, som begge forårsaker dehydrering. Det er viktig å stadig gi barnet væske mens hun har en mage influensa. Barn som får morsmelk kan fortsette å sykepleier, og flaske-matet babyer bør gis formel som er utvannet. Barns elektrolytt drikker er også fint å gi til babyer og småbarn, men hvis du ikke har noen på hånden, gi dem 100 prosent fruktjuice, sportsdrikke eller ingefærøl som er fortynnet med halvparten med vann.

Ikke gi barnet ditt vann av seg selv, da dette ikke vil hjelpe erstatte elektrolyttene han taper. Unngå å gi eldre babyer og småbarn kumelk inntil deres oppkast stopper. Det kan være nødvendig å gi barnet ditt drikker i små mengder om gangen, siden hun vil ha problemer med å holde store mengder væsker ned.

Fever

Feber er et annet symptom på mage influensa, og kan føre til at barnet smerter og smerter, akkurat som det ville gjøre en voksen. Et tegn på at kroppen kjemper infeksjon er utbruddet av feber, og selv om det er over-the-counter medisiner som er trygge for babyer å ta for å bekjempe bivirkninger av feber, trenger du ikke å administrere medisin for feber mindre det er årsaken din baby betydelig smerte eller ubehag. Hvis dette er tilfelle, gir babyen paracetamol eller ibuprofen som er laget for babyer og småbarn, og bare i de mengder anbefalt i doseringsanvisningen. Aldri gi babyen mer medisin enn det som er anbefalt, eller oftere enn anbefalt.

Hudirritasjon

En bieffekt av magen influensa spesielle for babyer er utviklingen av bleie utslett. I tillegg til å bruke bleie krem etter behov, la barnet ditt tid uten klær eller hans bleie å la sin huden puste. For å gjøre ulykke opprydding enklere når barnet er uten bleie, linje gulvet eller hennes sengen med søppelsekker dekket av et ark. Må ikke legge ned søppelsekker uten et ark på toppen av dem, da dette er et gjenbruk av avfall.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------