Stilling: helse > mage >

hvordan stoppe kinnet bite

   Kinnet bitende kan føre til blødninger og hovne kinn, som deretter lettere å bite igjen gjør problemet verre. Konstant kinnet bitende kan også føre til sår i kinnet, og permanent skade på kinnet celler og tungen. Åpne sår i munnen kan også føre til svie etter å ha spist visse matvarer. Ofte konstant kinnet biting kan være en nervøs lidelse eller et problem i tennene og kjeven

Du trenger:.
Gum
. Munn vask.
Ice cube.


en.
Rengjør allerede åpne sår. Rens sårene i munnen din helt før du begynner prosessen med å stoppe. Hvis munnen er blødning fra bitende, suge på en isbit å stoppe eller bremse blødningen. Fullstendig skyll munnen med en antiseptisk munnvann. Gjør dette minst en eller to ganger om dagen.
To.
Se en tannlege eller kjeveortoped om kjeven og tennene innretting. Det kan være mulig at du kjeven er feiljustert forårsaker tennene for enkelt å bry kinnene dine. Når kinnene er litt plaget, sveller de og blir lettere å bite, noen ganger forårsaker en vane.
tre.
Tygg på tyggis kontinuerlig for å underholde munnen uten å gjøre skade på kinnene. Det kan være lurt å velge en sukkerfri tyggegummi hvis du tygge det meste av dagen.
Fire.
Prøv en terapi eller suggererende metode for å slutte å bite ditt kinn. Du kan være å ha dette problemet, fordi hjernen din forteller deg til å bite den. Hvis du kan mentalt fortelle deg om ikke å bite, vil du ikke bite dem. Du må kanskje hjelpe å trene hjernen din til å vite at det ikke OK å bite kinnene dine.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------