Stilling: helse > mage >

Slik strek på en sportsbegivenhet

  Streker er den hevdvunne tradisjonen med å være naken og på tvers av feltet på en sportsbegivenhet. Folk har gjort dette i flere tiår, enten som en måte å feire spillet eller å få noen midlertidige notoritet. Til strek en sportsbegivenhet er en vanskelig, risikabelt proposisjoner. Men med litt forsiktig planlegging og vilje til å få taklet av et team av store, digert sikkerhetsvakter, kan du sannsynligvis trekke den av. Les videre for å lære mer

forbedre dine sjanser for suksess når du Streak på en Sporting Event


1. .
Få noen venner til å hjelpe deg. Med en liten gruppe mennesker inn på planen, vil du øke dine sjanser for suksess. Komme deg ut på feltet unmolested kommer til å ta team arbeid.
To.
Velg ditt seter nøye. Du kommer til å ønske å sitte på et sted som gir deg enkel tilgang til feltet. Ikke bekymre deg om å finne en utgang, imidlertid. Sjansene for at du rømme uten å bli taklet av trygghet er nesten ikke-eksisterende.
Tre.
Smør deg med baby olje (eller matolje eller smør eller noe sleip) før du kommer til stadion. Når du er naken og på feltet, vil sikkerheten bli jage deg. En fin lag med olje vil gjøre det mye vanskeligere for dem å få tak på deg.
Fire.
Bruk klær som er lette å fjerne raskt. Selvfølgelig ønsker du ikke å dukke opp på stadion i en lang grøft frakk eller en bikini. Det ville bare tiltrekke oppmerksomhet. I de fleste tilfeller vil noen løse bukser (draw-string waists fungere fint) og en t-skjorte nok.
Fem.
Utpeke en venn til å skape en avledning. Du vil ha denne avledning å starte bare øyeblikk før du rush feltet. Det spiller ingen rolle hva spredning er, så lenge det henleder oppmerksomheten på sikkerheten til din venn. Kaster klinkekuler på feltet eller skriker høyt er to effektive teknikker.
6.
Kjør inn på feltet mens sikkerheten er fortsatt distrahert av din venns avledningsmanøver taktikk.
7.
Begynn ripping av deg klærne når du er på feltet. Fortsette å kjøre mens du gjør dette. Når du er helt naken, kan du velge å kjøre i sirkler før sikkerheten fanger deg eller forsøker å kjøre for frihet gjennom nærmeste utgang.

Tips og advarsler


 • Hvis du kan overbevise et par andre venner til strek med deg, vil det øke sjansene for minst en av dere får alle dine klærne av før å bli håndtert. Tross alt, vil sikkerhetsvakter ha en hard tid kue to eller tre av dere alle på en gang.
 • Forvent å bli arrestert etterpå. Det er tunge bøter og selv små mengder fengsel for striper i de fleste stater. Selv om du gjør det ut av stadion uten å bli pågrepet, har du ganske sikkert blitt fanget på et overvåkningskamera sted (og kanskje til og med et TV-kamera). Være trygg, vil politiet finne deg.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------