Stilling: helse > mage >

hvordan å behandle mannlig lav libido

  Hvis du eller partneren din fått en diagnose av lav libido, være takknemlig at du er ett skritt nærmere å oppnå et sunt seksuelt forhold. Den gode nyheten er mannlige lav libido er behandle, og det finnes flere alternativer, så det er sannsynlig at du vil finne en som fungerer. Disse trinnene vil hjelpe deg å forstå behandlingsalternativer og gi deg informasjon for å gjøre beslutningen lettere
en.
Ha en full medisinsk undersøkelse før man vurderer eventuelle behandlingsalternativer. Hvis legen din ikke grundig undersøke deg, og etter å ha hørt klagen din, og svare på noen spørsmål ga deg en rask diagnose, retur og be om en fullstendig arbeidet opp. Det er mulige bakenforliggende årsaker til en lav libido hos menn og disse forhold må utelukkes, ellers behandling vil bare maskere symptom snarere enn å kurere årsaken
2
Vite hva behandlingen banen. . du er mer komfortabel å forfølge. Kanskje du har en tendens til å helle mot mer naturlig eller holistisk tilnærming til medisin, mens andre ønsker å ha den nyeste medisinske teknologien tilgjengelige for dem å behandle lav libido. Heldigvis finnes det alternativer på begge ender av spekteret.
Tre.
Begynn med den minst invasiv behandling terapi først og arbeide deg opp hvis nødvendig. Husk at uansett hva vei du velger, kan det ta flere måneder å få libido tilbake i normal rekkevidde så tålmodighet er nøkkelen med noen behandling planen. Det er alltid bedre å ikke overbelaste systemet med unødvendig medisinering eller urter, så gi deg selv eller din partner god tid til å arbeide seg gjennom behandlingen fasen på denne bedringens vei.
fire.
søk råd hos en spesialist om nødvendig. Noen ganger kan en Fastlegen behandling forslag har alle feilet, og du kanskje tror du er tom for alternativer. Spør legen din om en henvisning til en endokrinolog eller urolog som er spesialist på behandling av mannlige lav libido. De kan ha andre alternativer for deg å vurdere.
Fem.
Utrede naturlig rettsmidler som Tribulus, som er en urte alternativ til syntetiske anabole hormoner. Hvis du nå tar medisiner for depresjon eller andre medisiner med den bivirkning av å senke libido, be legen om å forskrive en annen med færre seksuelle bivirkninger.
6.
Hold øye med behandlingsplanen. Uansett hva du velger alltid spørre om mulige bivirkninger og ta vare å merke noen forskjell i kroppen din og følelser mens du prøver en ny plan for å behandle lav libido.

Tips og advarsler


 • Syntetiske hormoner er tilgjengelig hvis legen din har bestemt at nivåene ikke er relevant;. det samme gjelder for testosteron
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------