Stilling: helse > mage >

hvordan å øke fruktbarheten med urter

  Bestemmer seg for å bli gravid er en spennende tid for kvinnene og deres partnere. Men bare bestemmer seg for å "ta spranget" betyr ikke nødvendigvis ni måneder senere er du garantert en baby. Noen par prøver i år å bli gravide, mens andre synes å gjøre det i løpet av et øyeblikk. Mens det er mange medisinske og farmasøytiske midler til å øke fruktbarheten-enten du er kvinne eller en mann-noen mennesker er opptatt av å legge for mange utenlandske kjemikalier inn i deres systemer eller bare foretrekker å unngå "unaturlig" metoder for unnfangelse. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan bruke naturlige urter for å øke fruktbarheten, og den viktige skritt du må ta for å sikre helsen til deg, din partner og barnet ditt mens du gjør det
en.
Evaluer din situasjon. Har du problemer med å bli gravid? Har du bare ønsker å "opp odds" i den retning? Er du for tiden involvert i andre fertilitetsbehandling? Alle disse faktorene er viktige for helsen din og det av partneren din, og du må ha svar at du og partneren din både er enige om før du fortsetter. .
2
Pinpoint problemet-hvis det er en, selvfølgelig! For eksempel, hvis du allerede vet at din livmor lining er ganske tynn, eller at din partners sædkvalitet er lav, kan denne informasjonen hjelpe deg avgrense søket ditt ved valg hvilke typer urter for å ta. På bare et minutt, vil vi diskutere noen tradisjonelle alternativer.
Tre.
Bestem hvem som skal ta urter. Noen urter er best for kvinner, mens andre har en mer signifikant effekt på menn. Noen er gode for alle.
Fire.
Legg ut en plan, men ikke gjennomføre det! Bare skriv ned navn og doser av urtene du ønsker å prøve, sammen med det du håper de vil oppnå. Noen eksempler på nyttige urter er: Dong Quai: ". Tonet" en kvinnelig hormon regulator som kan også gjøre livmoren mer Dette kan hjelpe under fødselen og også når du prøver å bli gravid. Anbefalt dosering er en gjenstand for mye debatt i det medisinske fellesskapet, og du bør ikke ta dette eller noen urte supplement først å konsultere med helsepersonell. Evening Primrose Oil: øker mengden av fruktbar-kvalitet cervical væske, som kan hjelpe med unnfangelsen og holde babyen friske. Det øker også antallet fettsyrer i systemet, noe som antas å nytte hjernen. Imidlertid kan denne oljen forårsake uterine sammentrekninger, så du bør ikke ta det når du har unnfanget. Falske Unicorn: hjelper med kramper og kvinnelige infertility. Vitex: bidrar til å regulere kvinnelige hormones. These er bare et utvalg av urter og urte rettsmidler tilgjengelig for deg. Arbeid med legen din for å finne ut hvilke kombinasjoner som passer for deg.
Fem.
Snakk med legen din før du tar noen urter eller naturmidler. Ta listen over mulige naturmidler med deg til å besøke. Legen din kan hjelpe deg å planlegge den mest effektive urte diett og bidra til at urtene du tar ikke vil samhandle negativt med hverandre.

Tips og advarsler


 • Noen urter kan samhandle med over disk medisiner og reseptbelagte medisiner å gjøre deg svært syk eller hindre deg fra å bli gravid. Sjekk med legen din for å unngå disse potensielt farlige forhold.
 • Hvis du allerede tar fruktbarhet narkotika, er det generelt ikke anbefalt at du også tar fruktbarhet som øker urter. De kan også motvirke hverandre!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------