Stilling: helse > mage >

hvordan du bruker en desensitizing smøremiddel

  Smøremidler brukes for å gjøre sex mer hyggelig og morsomt. De fleste bruker smøremidler for økt fuktighet, men noen mennesker bruker desensitizing smøremidler for hjelp med å opprettholde en ereksjon eller avtagende følsomhet. Desensitizing smøremidler arbeidet ved å gi en lammende følelse der glidemiddel er brukt. Les trinnene nedenfor for ideer om bruk desensitizing glidemiddel

trenger Du:
Litt startende kontanter
. Time.
Tålmodighet.


en.
Les ingredienser på flaske glidemiddel. Hvis en av de viktigste ingrediensene er Benzocaine, da har du en flaske desensitizing smøremiddel. Benzocaine er den ingrediensen som forårsaker lammende følelsen.
To.
Bruk desensitizing glidemiddel for å få hjelp med for tidlig utløsning. Før du tar på en kondom, gjelder desensitizing smøremiddel på akselen og tuppen av penis. Du kan bruke desensitizing smøremiddel uten kondom, men du risikerer lammende partneren din i prosessen.
Tre.
Gni desensitizing smøremiddel på utsiden av kondom hvis partneren din klager over følsomhet under sex. Desensitizing smøremiddel kan brukes til både anal og vaginal sex.
Fire.
Massasje desensitizing glidemiddel på utsiden av vaginal eller anal åpning hvis partneren din klager på smerter under penetrasjon. Noen desensitizing smøremidler er spesielt laget for anal sex, som gir mer fuktighet enn gjennomsnittet desensitizing smøremiddel. Gi smøremiddel litt tid til å jobbe før du prøver penetrasjon.
Fem.
Forsøk bruk av desensitizing glidemiddel under oral sex hvis partneren din har testet den første. Den lepper, tunge og kinn kan gå nummen gjøre loven av oral sex ubehagelig.

Tips og advarsler


 • Sjekk at merke desensitizing glidemiddel du kjøper arbeider med kondomer. Noen desensitizing smøremidler er ikke ment for bruk med kondomer.
 • Vask hendene grundig etter berøring desensitizing smøremiddel. Du kan spre den på din partner lammende områder de ikke ønsker numbed og til slutt ødelegger opplevelsen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------