Stilling: helse > mage >

hvordan stoppe vaginal lukt

  Vaginal lukt kan være en svært ubehagelig og pinlig problem å håndtere. Dessverre er det mange kvinner utvikler denne lukt på et tidspunkt i livet sitt. Vaginal lukt oppstår når det er en forstyrrelse i antall bakterier i skjeden (en overvekst av bakterier), som kan føre til infeksjoner. Den vanligste infeksjonen er bakteriell vaginose (BV) eller vaginitt. Men noen kvinner har vaginal lukt på grunn av en seksuelt overførbar sykdom eller bekkeninfeksjon (PID). Heldigvis finnes det måter å forebygge og behandle vaginal lukt.

Du trenger:
Medicial evaluering
. Nødvendig medisinsk undersøkelse.
Antibiotika, vaginal gel eller krem.


en.
Besøk din gynekolog eller lege, for å kunne fastslå hva som forårsaker vaginal lukt. For å stoppe vaginal lukt, bør du først se helsepersonell for en diagnose og til å få riktig behandling for lukt. Din lege kan gi deg den riktige medisinske undersøkelser for å finne ut hvorfor du har vaginal lukt.
To.
Fullfør de nødvendige prøvene. Din helsepersonell begynner ved å spørre deg om din nåværende helse status og medisinsk historie. Hun gir deg en grundig medisinsk evaluering og undersøker vaginal og bekken områder, for å identifisere årsaken til lukt. Legen må også ta en prøve av din utflod som skal sendes til laboratoriet for testing. Laboratorietester kan finne hvilken type infeksjon du faktisk har.
Tre.
Diskuter testresultatene med helsepersonell. Din helsepersonell ringer deg når resultatene er tilbake fra laboratoriet, og han er i stand til å informere deg om din helsetilstand. Avhengig av type infeksjon (eller STD) du har, foreskriver han deg den riktige medisiner for det. For eksempel, hvis du har bakteriell vaginose eller vaginitt, kan han resept på et antibiotikum som Metronidazole "Flagyl" eller Clindamycin "Cleocin," eller en vaginal krem eller gel. Hvis du er diagnostisert med en STD, kan det hende du trenger mer medisiner, og hvis du har PID, må du kanskje bli innlagt på et sykehus for riktig behandling.
fire.
Snakk med din lege om andre måter å eliminere vaginal lukt. For eksempel kan helsepersonell snakke med deg om viktigheten av gode feminine hygiene og følge en godt balansert kosthold. Legen din kan også foreslå at du unngår skylling (som kan forstyrre med bakterier i skjeden), bruker kondom når du har sex, og holde seg borte fra feminine hygiene spray og dufter.
Fem.

Ta alle de medisiner og følg nøye instruksjonene. Det er viktig å ta alle de foreskrevne medisiner, selv om lukten går bort i et par dager. Din behandling kan vare i noen dager eller kanskje opptil to uker (avhengig av hvilken type infeksjon du har).

Tips og advarsler


 • Kontakt alltid din lege når du har vaginal lukt.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------