Stilling: helse > mage >

hvordan bli gravid etter en vasektomi

  Mange menn bestemmer seg for å få en vasektomi når de bestemmer at de ikke lenger ønsker å få barn, men menn er sikkert i stand til å endre planene. Hvis situasjonen har endret seg og du har bestemt at du vil ha flere barn, vil du finne at det er svært vanskelig å bli gravid etter en vasektomi. Men det er ting du kan prøve å øke sjansene for å gjenopprette fertiliteten
en.
Engasjere seg i samleie rett etter en vasektomi. Det tar vanligvis 15-20 utløsninger for en vasektomi å bli en effektiv, noe som betyr at det er et lite vindu av tid der du kan fortsatt bli gravid. Selv om det er tvilsomt at du har ombestemt deg dette raskt, er det viktig å vite at du ikke bør avslutte fødsel kontroll etter denne overgangsperioden, og at svangerskapet er mulig før du har fjernet det sperm fra systemet.

2.
Reverse din vasektomi. Denne prosedyren er svært dyr, og er sjelden dekket av forsikringen, men det kan være din beste sjanse for å bli gravid. Selv om operasjonen er bare ca 20 prosent effektiv, gjenoppretter det fruktbarheten til noen menn. Jo lenger du venter etter en vasektomi, men, jo lavere er sjansene for et vellykket svangerskap.
Tre.
Test din sædkvalitet. I noen tilfeller er en vasektomi ikke effektivt i det hele tatt, og pasienten beholder samme sædkvalitet som før operasjonen. Selv om dette er absolutt en lang skudd, er det viktig at du vet om operasjonen var vellykket. Du kan motta en sædanalyse ved en fertilitetsklinikk, legekontor eller sykehus.
fire.
Vurder in-vitro fertilisering (IVF). Denne prosedyren innebærer gjødsling kvinnens egg utenfor kroppen, så har den befruktede eggene transplantert inn i kvinnens livmor. Hvis du har hatt en vasektomi, kan IVF med donorsæd være den eneste måten du kan lykkes bli gravid.

Tips og advarsler


 • Forstår at en vasektomi gjør immunforsvaret til å angripe sæd, noe som betyr at kroppen utvikler antistoffer mot sperm. Dette er grunnen vasektomi tilbakeføringer er sjelden vellykket.
 • Fjern alle andre typer prevensjon fra ligningen:. Kondomer, p-piller, og iuds
 • Snakk med legen din om muligheten for at en vasektomi reversering fungerer. De er ikke anbefalt for mange menn, spesielt de som sædlederen var cauterized stedet bundet under operasjonen.
 • Diskuter alternative metoder av svangerskapet med partneren din, for eksempel IVF eller kunstig inseminasjon, med et åpent sinn.
 • Vurder svangerskapet alternativer, slik som adopsjon eller fosterhjem.
 • Vit at en vasektomi reversering kan koste oppover på $ 10. 000, og er ikke ofte dekket av forsikringen.
 • Innse at vasektomi tilbakeføringer er ekstremt upålitelige, og at selv en vellykket operasjon ikke garanterer fruktbarhet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------