Stilling: helse > mage >

hvordan bli kvitt østrogen bygge opp hos menn

  Noen ganger kan en manns hormoner bli ubalansert, fører til en opphopning av østrogen. Dette skjer ofte i puberteten, når hormonene produksjonen generelt kraftig øker. Østrogen bygge opp kan også oppstå når en mann når voksen alder, særlig ettersom mannen blir eldre og generell hormon produksjon decreases. Excessive nivåer av østrogen kan føre til gynecomastia, en tilstand der mannens bryster forstørre. Denne artikkelen vil utforske hvordan bli kvitt østrogen bygge opp i menn
en.
Suspect et hormon ubalanse som har ført til en økning i østrogen. Hvis du har forstørret brystene, vil dette være ett symptom av østrogen bygge opp i kroppen din.
To.
Besøk legen for å finne ut om du har en østrogen bygge opp. Legen vil undersøke deg fysisk, og kan også gjøre tester for å stille diagnosen. Tester kan inkludere røntgen og ultralyd, samt blodprøver.
tre.
Innse at noe annet kan være årsaken til din forstørret brystene. Du kan ha pseudogynecomastia, noe som bare betyr at kroppen innskudd ekstra fett i brystet. Ellers kan fedme være årsaken.
Fire.
Bestem en fremgangsmåte. Hvis du er overvektig, vil legen anbefale for deg til å redusere kroppen fett prosentpoeng, slik at brystet fett vil gå bort av seg selv. Hvis du har psuedogynecomastia, til kirurgi redusere mengden av fett i brystene kan være indisert.
fem.
For et hormon ubalanse, er det noen forskjellige alternativer legen kan anbefale, eller at du kan gjøre på egen hånd. Den første ville være hormonbehandling, for å øke nivået av testosteron som kan ha falt med alderen. Dette kan føre til en reduksjon i nivået av østrogen i kroppen. Den andre skulle være noe å direkte redusere østrogen. Nolvadex kan tas for å produsere steroid hormoner som motvirker kvinnelige estogen produksjon hos menn.
6.
Vurder kirurgi. Hvis det forstørrede bryster ikke kan reduseres gjennom resept eller reseptfrie midler, kan kirurgi være et alternativ.
7.
Fortsett å gå til lege for å få østrogen og andre hormonnivåer sjekkes jevnlig.

Tips og advarsler


 • Ofte kan gynecomastia vises under puberteten, og deretter klare seg på egen hånd som puberteten passerer. I dette tilfelle, vil brystene gå unna som du får ut av puberteten. Legen kan eller ikke kan foreskrive noe å balansere hormoner i denne perioden.
 • steroider kan faktisk føre til mannlige brystforstørrelse, så vel som forårsaker en rekke andre problemer. Hvis du slutter å ta steroider, kan denne effekten begynner å gå bort.
 • Hormonsubstitusjonsbehandling av testosteron ikke bare kan bidra til å redusere østrogennivået, men kan også hjelpe med andre problemer forbundet med lavere testosteron og libido, slik som fallende muskelmasse, tynning bein, lavere blod teller, og nedgang i romlig tenkning.
 • Hvis fedme er årsaken til forstørret brystene, er det bedre å jobbe mot å redusere kroppsfett fremfor å målrette øvelser basert på å jobbe bare på å redusere fett i brystet.
 • Hvis du har for mye testosteron, kan dette faktisk fungerer mot deg. Det kan føre til for mye østrogen å bli produsert også. Medisin sikte på å redusere disse høye nivåer av testosteron kan også bidra til å redusere østrogen bygge opp når østrogen produksjonen reduseres.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------