Stilling: helse > mage >

herpes infeksjon behandling

   Den herpes simplex virus, avhengig av hvilken type du har, kan være ansvarlig for både forkjølelsessår og genital warts. Begge er irriterende symptomer, men kan bli bedre med behandling. Finne en effektiv herpes-infeksjon behandling som fungerer for deg når det forekommer et sykdomsutbrudd er viktig å bli kvitt forverring

Ice

For de fleste er is den mest effektive middel mot forkjølelsessår eller genital vorte. Temperaturen bidrar til å redusere hevelse, kløe og irritasjon. Det hjelper også å bremse ned viruset, fremmer helbredelsesprosessen. Påfør en kube av is innpakket i et håndkle direkte til såre hourly for å lindre lyte.

Sink oksid

Lotions og produkter som inneholder sink oksid fungere godt i behandling av en herpes infeksjon. Mineralet hjelper tørke ut lesjon, og fungerer godt for både forkjølelsessår og genital warts. Det er viktig å følge instruksjonene på etiketten når du bruker en over-the-counter medisiner for herpes behandling.

Unngå å berøre

Det herpes virus kan lett spres under et utbrudd, så det er viktig å avstå fra berøre noen av sår. Dette vil være effektiv i å holde rene lesjoner, som vil fremskynde helbredelsesprosessen. Hvis du trenger å bruke medisiner, gjøre det med en bomullsdott eller ball. Hvis kontakt med det berørte området oppstår, vask hendene grundig for å unngå dannelse av andre sår på kroppen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------