Stilling: helse > mage >

naturlig måte å få en bedre ereksjon

   Som menn blir eldre, en og annen vanskeligheter med å få ereksjon blir hyppigere. Det kan være vanskeligere å få ereksjon, og den erections menn gjør nå kan være mer slapp tilstand enn de kanskje foretrekker, noe som gjør seksuell aktivitet mindre hyggelig. Det finnes legemidler tilgjengelig som Viagra, som lover å gi en mann en hard, langvarig ereksjon før å ha sex, men disse medikamentene bare strekke din penis 'blodårene og ikke bedres libido eller andre kjønn faktorer.

Forbedre Blood Flow

Mange ganger, er årsaken til dårlig ereksjon eller vanskeligheter med å opprettholde ereksjon dårlig sirkulasjon eller blod flyte. Din blodstrøm forverres naturlig over tid, og kan bli forverret av dårlig helse eller en usunn livsstil. Prøv å kutte ned på eller slutte å røyke, hvis du er, og begynne å trene regelmessig. Du bør også komme på en jevn søvn tidsplan og få nok søvn hver natt. Noen urter som er kjent for å bedre blodsirkulasjonen er rosmarin, lavendel og hagtorn. Sjokolade er også antatt å bedre blodsirkulasjonen. Du kan også prøve akupunktur, som sysselsetter den strategiske plasseringen av små nåler inn i huden din. Akupunktur er antatt å stimulere kroppen.

Herbal rettsmidler

Flere urte kosttilskudd er kjent for å forbedre penis blod flyte. Blant disse er ginkgo biloba, som forbedrer hele kroppens blodgjennomstrømning. Den gjør dette ved å tynnes ut i blodet, som kan være farlig hvis du allerede er på blodfortynnende eller ledet inn kirurgi i nær fremtid. Du kan også prøve ginseng brygget i te, noe som vil tilby noen lettelse fra enhver erektil dysfunksjon-relaterte spørsmål, og i motsetning ginkgo biloba, er det vist seg å være en urt uten farlige bivirkninger. Selv om det er kjent for å forbedre kvaliteten på ereksjonen, bør du ikke ta herbal supplement Yohimbe. Mens det kamper og lindrer de psykologiske elementer som kan påvirke din ereksjon, har det også et vaskeri liste over potensielle bivirkninger, som svimmelhet, kvalme, hjertebank og høyt blodtrykk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------