Stilling: helse > mage >

i hvilken alder er prevensjon en god idé?

   Prevensjon, også kjent som prevensjon, er en enhet som brukes til å beskytte en kvinne fra å bli gravid. Det er, hindrer sædcellene i å nå egget. Prevensjon kan variere fra rytmen metoden, som er avhengig av en kvinnes eggløsning syklus å forutsi når hun er gravid, å oral prevensjon piller som må tas hver dag for å forhindre graviditet. Rytmen metoden, som i henhold til Palo Alto Medical Foundation, er bare 75 prosent effektiv, mens p-piller er 95 prosent effektive.

Prevensjon for en lettere periode

Noen prevensjonsmetoder kan bidra til å gjøre menstruasjon lettere. The vaginal ring, p-pillen og lappen er alt østrogen eller østrogen og gestagen. Dette hemmer eggløsningen så lenge du tar medisiner, noe som kan også gjøre menstruasjon lettere. Andre metoder for prevensjon, for eksempel kondomer, rytmen metoden og Depo-Provera shot ikke lage en lettere periode. En ung kvinne som begynner å menstruere, og er inne i tunge perioder kan se hennes gynekolog eller lege for en resept. De fleste unge kvinner begynner mensen mellom 9 og 14.

Prevensjon for Acne

Pubertet og hormonelle forandringer kan utløse akne. Prevensjon som inneholder østrogen og progestin kan regulere hormonene slik akne ikke utvikler seg på huden så ofte. Hvis akne ikke er knyttet til hormoner, kan du ikke oppleve klarere hud bare ved å ta prevensjon. Hvis en ung kvinne som ikke har menstruated opplever akne, vil en hudlege plassere henne på en annen medisinering, og muligens prøve prevensjon hvis den første medisinen ikke har fungert.

Prevensjon for seksuell aktivitet

Hvis datteren din er seksuelt aktive, må hun være på en slags prevensjon, selv om hun ikke er mensen, for hennes beskyttelse. Hvis hun ennå ikke er mensen, bør hun bruke et ikke-østrogen eller ikke-progestin form for prevensjon, som kondomer eller Depo Provera skutt. Østrogen og progestin prevensjon stole på når en kvinne starter sin periode, og at medisinen er avviklet like før perioden starter igjen. Fordi østrogen og progestin prevensjon medisiner undertrykke menstruasjon, en kvinne som ennå ikke har menstruated bør ikke være på denne medisinen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------