Stilling: helse > mage >

måter å øke libido naturlig

   Som menn og kvinner blir eldre, de ofte opplever en etterslepende libido grunn av hormonelle og fysiske forandringer. Til tider kan enda yngre individer finner seg mindre interessert i sex. Dette kan være et resultat av en kombinasjon av følgende: stress, fysiske problemer og mindre-enn-tilfredsstillende forhold. Du trenger ikke å bare godta en redusert libido. Konsultere legen først for å utelukke underliggende medisinske tilstander. Hvis du får en ren regning på helse, er det måter du kan øke din libido naturlig.

Diet

Selv om det er ingen magisk spiselig afrodisiakum, det er visse matvarer og kosttilskudd som har lenge vært antatt å bidra til å øke sexlysten. Prøv å spise mat tilberedt med varm, aromatisk krydder som svart pepper, kanel, pepperrot, ingefær, hvitløk og løk. Mat rik på sunne fettsyrer kan nytte for din generelle helse og din libido. Disse matvarer inneholder kveite, laks og skalldyr. Du kan også finne en rekke urte kosttilskudd hos din lokale helse butikken som antas å positivt påvirke libido. Disse kosttilskudd inneholder ofte en kombinasjon av urter som bispelue, ginseng, Wild Yam, Dong Quai og kinesisk senega root.

Øvelse

Trening øker den generelle helsen ved å forbedre sirkulasjon, respirasjon, styrke og utholdenhet. En person som er i god fysisk form er mer sannsynlig å ha sunn seksuell lyst. Øvelse reduserer sannsynligheten for høyt blodtrykk og hjertesykdom, som begge kan påvirke erektil funksjon. Fysisk aktivitet reduserer stress, noe som har potensiale til å utslette libido dersom behandlet ineffectively. Øvelse øker også endorfiner. Endorfiner er kjemikalier i hjernen som gjør at du føler deg bra. Moderat trening øker testosteron, som er et hormon knyttet til mannlige og kvinnelige libido.

Tok ditt forhold

Sex innebærer ikke bare kroppen, men sinnet, følelser og ånd også. Relasjoner kan være svært komplisert. Selv om din partner er fysisk attraktiv, kan du ha libido problemer hvis det er uløste problemer i forholdet. Øv sunn kommunikasjon og håndtere konflikter som det oppstår. Hvis du misliker din partner eller ikke føler seg nært personen, sjansene er du kanskje ikke i humør for sex. Sett av tid for hverandre. Behandle hverandre med respekt. Gjør en innsats for å vise den andre personen som de er verdsatt. Være romantisk. Alle disse tipsene kan styrke ditt forhold, som igjen kan gjøre underverker for økt libido.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------