Stilling: helse > mage >

kan du bli gravid med pre-cum?

   Noen par tror at det ikke er mulig å bli gravid hvis det mannlige ikke har en orgasme på innsiden av kvinnen. De mener at utløsning inne i skjeden er nødvendig for at sædcellene å befrukte kvinnens egg. Selv om det ikke redusere sannsynligheten for graviditet, ifølge Lee Ann Hamilton, MA, og Melissa McGee, Ph. D. , som er helse lærere ved University of Arizona Campus Health Center, er det fortsatt en mulighet for at sæd fra det pre- ejaculatory væske vil gjøre veien til unfertilized egg.

Du trenger:
Prescription
. Passport.
Gyldig I.
D.
.
Money.

Hva er Pre-Cum?

"Pre-cum" eller pre-ejaculatory væske er væske som utskiller fra penis før utløsning, vanligvis i løpet av opphisselse. Ifølge Aleksander Chudnovsky og Craig S. Niederberger fra andrologi divisjonen ved University of Illinois, hensikten med denne væsken er å tømme ut urinrøret slik at det er trygt for sperm å gjøre sin vei gjennom din penis inn i skjeden kanalen fordi urin kan faktisk drepe noen sædceller.

Sperm Fakta

Sædcellene kan leve i vaginal kanalen eller hvor som helst fuktig og varm i tre til fem dager etter ejakulasjon (eller pre-utløsning), i henhold til henhold til Hamilton og McGee fra Universitetet i Arizona. Ifølge American Pregnancy Association, om lag 300 millioner sædceller lever i hver utløsning.

Uttak Metode

Pre-ejaculatory væske er et viktig begrep når du tenker å bruke tilbaketrekning prevensjonsmetode. Tilbaketrekningen metoden er når den mannlige har seksuell omgang med en kvinnelig, men før utløsning, trekker han sin penis fra skjeden, som å ikke ejakulerer inne i den kvinnelige. Dette er tanken å betydelig redusere sjansen for graviditet. Men ifølge Hamilton og McGee, er denne metoden kun 81 prosent effektiv.

Dette kan være tilfelle på grunn av evne til pre-ejaculatory væske til å holde sperm. Hvis penis er noe i nærheten av skjeden under utløsning eller pre-utløsning, er det en sjanse for graviditet.

Riktig Prevensjon metoder

Det finnes noen prevensjon metoder som er mer sannsynlig å hindre graviditet enn uttak metode. P-piller og kondom begge har en høyere andel av svangerskapet forebygging, og det er verdt å se inn i dem for å se hva som er riktig for din situasjon.

Graviditet

Hvis du tror du er gravid, gå til legen din. Du kan ha symptomer på graviditet, men disse symptomene kan være tegn på andre ting enn graviditet, men bare en lege kan fortelle deg for sikker. Hjem graviditetstester er noe nøyaktig, men noen faktorer kan bidra til en falsk-negative eller falske positive resultat.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------