Stilling: helse > mage >

kan jeg bli gravid uten eggløsning?

   Når du har eggløsning, frigir kroppen et egg fra eggstokken din. De fleste kvinner har eggløsning en gang hver måned, halvveis inne menstruasjonene. Alle menstruerende kvinner har eggløsning hver måned med mindre det er en medisinsk grunn forebygge det

Funksjon

Eggløsning sender et egg ut av eggstokken og inn i egglederen. Dette egget kan bli befruktet av sperm for å bli et foster, eller det kan bare løses i livmoren.

Identification

Mange kvinner merker at de har en klar eller trevlet slimhinner ligner på egg hvite når de har eggløsning. Det er også eggløsning testing kits tilgjengelig slik at du vet når (eller hvis) du er eggløsning.

Hensyn

Når du har eggløsning, er det hormonet progesteron sluppet å regulere blødninger. Hvis du har en ganske vanlig periode, er du eggløsning og du kan bli gravid.

Misforståelse

Noen kvinner som prøver å bli gravid tror de ikke har eggløsning fordi de har prøvd uten å lykkes. Vanligvis de har eggløsning, og snakke med en lege om timing kan øke sjansene for å bli gravid.

Advarsel

Hvis du går lenge mellom perioder og de er veldig tunge, det er en sjanse du ikke har eggløsning. Hormonbehandling kan regulere syklusen, men ignorerer det kan føre til anemi, infertilitet, og muligens livmorkreft.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------