Stilling: helse > mage >

legemidler som brukes til midlertidig kjemisk kastrasjon

   Den amerikanske grunnloven forbyr grusom og uvanlig straff, som er det faktiske kastrering vil nesten helt sikkert bli vurdert. Men midlertidig kjemisk kastrasjon brukes i et relativt lite antall stater som en måte å forebygge overgrep mot barn og andre forbrytelser av seksuell avvik og vold. De fleste av legemidler som brukes er kvinnelige hormoner brukes for prevensjon eller regulering av menstruasjonssyklusen. I menn, har de dempe testosteron produksjonen. De samme legemidlene som brukes av menn få en kjønnsskifteoperasjon operasjon for å sørge for at de ønsker å gå gjennom med faktiske kastrering. Virkningene av rusmidler slites av i et par uker hvis bruk er avviklet

Identification

Kjemisk kastrering er faktisk ikke kastrering, så er noen ganger regnes feildøpt. I motsetning til faktiske kastrering, kirurgisk fjerning av testiklene, er kjemisk kastrering midlertidig og fullt reversible. Det heller ikke føre til sterilitet. Kjemisk kastrering er bruken av hormoner for å senke sexlysten hos menn som enten har blitt dømt for voldelige seksuelle overgrep eller som tenker på en kjønnsskifteoperasjoner.

Historie

Det første publiserte eksperiment på kjemisk kastrasjon dukket opp i 1981. The American Psychiatric Association utsatt 48 menn med etablert historier av seksuelt avvik atferd til vanlige doser av medroksyprogesteronacetat. Vanligvis dette stoffet blir brukt til å behandle unormalt tunge menstrual blødning hos kvinner. Etter å ha blitt gitt til den mannlige fag for et år, de fleste rapporterte mindre sexlyst, mindre trang for avvikende atferd og større kontroll av deres seksualitet. Denne banebrytende studien var utgangspunktet for kjemisk kastrering som en behandling for seksuelle avvik.

Depo-Provera

I 1996 ble California den første staten til å lage kjemiske kastrering en obligatorisk setning for forbrytelsen for overgrep mot barn. Stoffet brukt der var Depot medroksyprogesteronacetat, også kalt DMPA eller Depo-Provera. I likhet med stoffet som brukes i TFO testene, er Depo-Provera en kvinnelig hormon. Den typiske bruken er som langtidsvirkende prevensjon. I menn hemmer det produksjon av kjemiske som utløser testosteron produksjonen i testiklene. En første gang lovbryteren i California kan bli dømt til kjemisk kastrering for en spesielt grufulle forbrytelsen, ellers er valgfritt. På den andre lovbrudd, blir kjemisk kastrasjon obligatorisk.

Cyproterone

Et annet legemiddel som brukes til midlertidig kjemisk kastrering er cyproterone acetate, en antiandrogen stoff som handler under ulike merkenavn. I likhet med narkotika tidligere nevnt, har det noen bruker som et kvinnelig hormon prevensjon, men i mye mer begrenset tilfeller. Som Depo-Provera, hemmer cyproterone produksjonen av luteiniserende hormon av hypofysen. Dette er det hormonet som stimulerer testosteron produksjonen. Disse antiandrogen effekter gjør cyproterone en effektiv behandling for enhver tilstand hvor androgener som testosteron forlenge sykdommen. Det er også brukt i behandling av tidlig debut puberteten hos gutter og av overdreven hairiness i jenter.

Andre stater

Som for 202C syv stater bruker noen form for kjemisk kastrering, med ukentlige injeksjoner av Depo-Provera det vanligste brukte metoden. I 2008 signerte Louisiana guvernør Bobby Jindal en regning i lov lov dommere å dømme voldtektsforbrytere dømt til kjemisk kastrering med medroksyprogesteronacetat, det samme stoffet brukt i den opprinnelige 1981 studien. I Iowa, er kjemisk kastrering tilgjengelig som en setning for all sex lovbrudd. Florida, Georgia, Texas og Montana også tillate kjemiske kastrering som kriminelle straff.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------