Stilling: helse > mage >

skikkelig genital hygiene

   Riktig hygiene er viktig å holde genitalia ren og infeksjon gratis. Uriktig hygiene kan føre til sykdom, som kan spre seg til en seksuell partner ved samleie eller forspill. Riktig genital hygiene er en enkel sak, at når praktisert kan la deg følelsen renere og mer uthvilt

Feminine Hygiene

Det vaginal området kan forlate en kvinne følelse urent, spesielt under og etter hun har hatt sin månedlige periode. Over-vask av vagina, men kan føre til irritasjon, og i noen tilfeller smitte. Når du vasker deg nedentil, er det viktig at du ikke trekke noen bakterier fra anal hulrommet inn i skjeden, noe som kan resultere i en bakteriell infeksjon. Tørk alltid og vasker fra forsiden av kroppen til å sikkerhetskopiere. Mens vask, bruk en såpe vaske tøy eller badekar puff og vask i ett våtservietter forfra og bakover. Skyll grundig med varmt vann, og tørk.

Unngå å vaske med sterkt parfymerte såper, eller sprøyting parfyme eller deodorant direkte på genitalia, fordi disse stoffene kan føre til irritasjon. Iført trange bukser kan føre til overdreven vaginal fuktighet, noe som kan føre til gjær infeksjoner.

Riktig pleie under mensen er viktig for å unngå alvorlig sykdom og infeksjon. Endre maxi pads hver to til fire timer, og oftere ved kraftig flyt. Når du bruker tamponger, være klar over risikoen og symptomer på Toxic Shock Syndrome (TSS). Ikke bruk douches mindre anbefalt av legen din, vagina er laget for å rense seg selv, og skylling kan forstyrre skjedens naturlige kjemi.

Vask alltid i skjeden etter samleie med mild såpe og varmt vann for å forebygge bakteriell infeksjon. Monitor vaginal lukt og utflod. Periodisk utflod er normalt, men du bør være i stand til å gjenkjenne unormal utflod. Kontakt lege og planlegge en avtale for undersøkelse hvis du oppdager noe utenom det vanlige.

Regelmessig gynekologisk behandling kan bidra til å forhindre alvorlige forhold. Legene anbefaler gjennomgår en celleprøve hvert annet år.

Maskulin Hygiene

Du trenger bare å vaske penis og pungen en gang per dag, med mild såpe og varmt vann. Ikke forsøk å rengjøre urinrøret, kan røret som går fra blæren gjennom penis, eller du ende opp med en smertefull infeksjon.

Hvis penis er uomskårne, rengjøring under forhuden er avgjørende for å hindre oppbygging av Smegma, en naturlig genital sekret, som kan føre til stygg lukt og mulig smitte. For å rengjøre under forhuden, smøre med varmt vann og sakte dra tilbake forhuden. Rens med mild såpe og skyll godt etterpå. Klapp området tørt og returnere forhuden til sin naturlige posisjon.

Vask alltid penis etter samleie, selv om du bruker kondom, for å unngå opphopning av bakterier og infeksjon. Aldri direkte bruke deodorant eller parfyme direkte på penis, da det kan føre til irritasjon og føre til infeksjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------