Stilling: helse > autisme >

hvordan stramme løse tenner

   For en voksen, oppdager du har løse tenner kan være både smertefullt og nedslående. Enten du tenner er løse på grunn av feil tannarbeid, en ulykke eller utbruddet av tannkjøtt sykdommer som gingivitt, er det ting du kan gjøre for å stramme løse tenner igjen. Uavhengig av årsaken til løse tenner, er det viktig at du behandler problemet så raskt som mulig for å unngå å miste tennene permanent

Du trenger:. .
Natural tannkrem


en.
Endre tannkrem. Mange av de kommersielle tannkrem merkene gjør lukte pusten store midlertidig, men noen av ingrediensene er faktisk mer skadelig for tennene og tannkjøttet enn naturlige alternativer. Naturlig merkevarer som inneholder tea tree olje, for eksempel, kan hjelpe bekjempe tyggis infeksjoner som fører til at tennene løsner.
To.
Unngå å tygge hard mat, is og godteri, spesielt med de løse tennene i munnen. Dette kan ta litt tid å venne seg til, men det er viktig at du unngår å bruke disse tennene så mye som mulig, slik at du ikke løsne dem videre.
Tre.
Få en profesjonell rengjøring. Tannlegen har en rekke verktøy og behandlinger han kan bruke til å bekjempe tannkjøtt sykdommer som kan løsne tennene. Styrking og healing tannkjøttet kan hjelpe stramme tennene.
Fire.
Unn skader umiddelbart. Hvis du er i en ulykke, eller er skadet mens du spiller sport, må du gå til tannlegen med en gang å være sikker på at tennene ikke har blitt brutt, og ingen nerve skade er oppstått.
Fem.

Har tannlegen splint din løse tenner. Splinting er en prosedyre som knytter tennene sammen, skape et støttesystem som vil forhindre videre løsne. Dette er et nyttig alternativ, men fortsatte tannpleie, for eksempel behandling av tannkjøtt infeksjon og sykdom, er viktig å holde splinted tennene sterke.
6.
Brush nøye og regelmessig. Når tennene og tannkjøttet har det vondt, kan det være lurt å pusse hardt, men dette vil bare øke smerter og skader, ofte fører til blødende tannkjøtt eller slites vekk av tannemaljen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------