Stilling: helse > barn >

hvordan å ansette et barn terapeut

  Du vet det er ikke bare en fase som barnet ditt kommer til å vokse ut av. Men, trenger du ikke å gjøre det alene: Søk profesjonell hjelp av en terapeut. Du må bruke mye tid og omsorg å finne den rette personen. Det er viktig at du og barnet slo den av med terapeuten, ellers vil lite skje

Du trenger:.
Anbefalinger
. Liste over bekymringer.


en.
Finn ditt barns behov. Virkelig lytte til barnets lærere og forstår at han eller hun kan oppføre seg forskjellig hjemme. Prøv å forstå den fulle dimensjon av hva som skjer.
To.
Få personlig henvisninger fra personer du stoler på. Sjekk med din barnelege, fastlege, lærere og rådgivere, og andre foreldre som har foretatt en lignende søk.
Tre.
Kontakt barnelege og skole psykolog hvis du tror barnet har spesielle behov som bør tas opp. For eksempel bør regionale sentre bli kontaktet for psykisk utviklingshemning eller autisme. For ADHD, ta kontakt med barn og voksne med ADHD organisasjon (chadd. org). Hvis lærevansker er mistenkt, snakke med barnets viktigste og be om en lærende vurdering.
Fire.
Kontakt flere terapeuter å spørre om sin tilnærming. Spør om sine kvalifikasjoner. Terapeuten må ha en mastergrad i psykologi, rådgivning eller sosialt arbeid, eller en doktorgrad i psykologi (se Slik Hire en Mental Health Professional).
Fem.
Finn ut om kostnader og kontortid. Sjekk med ditt forsikringsselskap, og mange assurandører tilbyr begrenset dekning for terapi.
6.
Diskuter barnets problemer med terapeuten og finne ut hvilke erfaringer han eller hun har i håndtering av lignende problemer. Diskuter behandlingen planen. Finn ut hvordan terapeuten etablerer tillit med en potensielt trassig pasient-vil han eller hun ta barnet på en tur? Spille ball? Talk sport eller Britney Spears for en stund? Spill terapi og kunstterapi er felles modaliteter brukes med barn. En terapeut tilnærming er nøkkelen til suksess for forholdet og vil variere med barnets alder.
7.
Finn ut hva som skjer i en typisk sesjon. Noen terapeuter tilbyr en rettssak sesjon for en redusert avgift eller tillate foreldre å sitte i på én økt. Hvorvidt dette er tilrådelig avhenger av barnets alder.
8.
Bruk din intuisjon fremfor alt. Du er ditt barns beste advokat og skal føle seg trygg og støtte gjennom hele behandlingen.

Tips og advarsler


 • fleste fylkene tilbyr en henvisning linje for å hjelpe deg med å finne en terapeut--et godt sted å starte søket hvis du ikke kan få personlige henvisninger.
 • Hvis barnet trenger medisiner, spør terapeuten eller barnelege til å henvise deg til en barnepsykiater.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------