Stilling: helse > barn >

hvordan å forberede et barn kidnapping beredskapsplan

  Ingen ønsker å tenke på det fordi det er en foreldres verste mareritt: barnet er kidnappet. Forberede seg nå å ha all informasjon lett tilgjengelig, og du vil spare dyrebar tid og få den informasjonen til myndighetene umiddelbart. Ikke bare vil du øke sjansene for å finne barnet i live, vil du spare deg selv usagt stress under de grusomme øyeblikk når du ikke kan muligens tenke klart
en.
Ikke vent! I det øyeblikket du føler at synkende følelsen og panikk, ringe politiet og stole på magefølelsen, selv om det bare er 30, 60 eller 90 sekunder av separasjon fra barnet ditt. Tid er helt avgjørende, så ring 911 eller ditt lokale politi umiddelbart. Har som er programmert inn i mobiltelefonen eller på din kjøleskapet for umiddelbar tilgang.
To.
Kontakt en butikksjef umiddelbart hvis du mister barnet ditt mens shopping og være aggressiv og insisterende at de kaller politiet umiddelbart. La dem låse ned hele butikken og utstede en advarsel over det offentlige kunngjøringen systemet. Har sikkerhet venter ved utgangene.
Tre.
Yell ut for barnet ditt mens du søke i dem i butikken, hjemme og i tunet, inviterer ham eller henne til å gå for iskrem sammen. Prøv å holde en rolig spenning i stemmen din over is mens du søker. Hvis de er virkelig gjemmer seg, vil de komme ut for å spise is, kake eller en annen favoritt godbit. Hvis de hører du febrilsk skriker for dem å komme ut, vil de fortsette å gjemme seg av frykt for å bli i trøbbel.
fire.
Fortsett å søke etter barnet inne mens du venter på politiet ankommer. Hjemme, sjekk tørketrommelen, vaskemaskin, oppvaskmaskin, frysere, skap, under senger og andre steder du synes ser ut som en innbydende gjemmested for barn.
Fem.
Søk utenfor umiddelbare omgivelser. Sjekk åpenbare vannkilder som bassenger, innsjøer og elver, oppfordret naboer til å hjelpe som du søker fram til politiet kommer. Søk alle forlatte biler, spesielt stammene. Slå opp i trær, i blad eller høyet hauger, ned i huler eller nær byggeplasser.
6.
Forberede og gi svarer offiserene barnets identifikasjon mappen og all informasjon de ber om fra deg. Du bør ha en mappe med nyere bilder av barnet ditt, identifisere arr, føflekker, eller funksjoner, og nåværende høyde og vekt informasjon.
7.
Umiddelbart be om at lokale politimyndigheter inn barnas informasjon inn i National Crime Information Center (NCIC) Missing Person File.
8.
Ring 1-800-843-5678, som er National Center for Missing Exploited Children, etter rapportering barnet mangler med lokale politimyndigheter.
9.
Vær forberedt på å ta polygraph tester så snart som mulig. Dette kan inkludere deg, hvis du var den siste kjenner personen med barnet ditt, i tillegg til andre familiemedlemmer som kan ha vært i nærheten av barnet ditt på den tiden. Rådfør deg med advokat, og sende til polygraph så snart som mulig.
10.
Svarer godt til de lokale myndighetene og samfunnet som de søker etter din savnede barnet. Tegn styrke og løse fra presteskapet, familie, venner og støtte fra hele samfunnet. Slå til media på råd fra lokale myndigheter og kommune. Respekter eksperter og gjøre hva det tar å få barnet tilbake i live.

Tips og advarsler


 • Husk å følge med på de behandler deg lovet barnet mens søker etter ham eller henne! Nyt hvert bite sammen mens omfavner barnet og snakke lavt om hvor viktig det er å ikke skjule.
 • Aldri føler tåpelig hvis du ser at barnet gjemmer seg i skittentøy før politiet ankommer. Bare fortell dem sannheten mens clutching barnet, og de vil glede oss med dere at det var en lykkelig slutt.
 • Delta samfunnet miljø og anti-vold programmer med dine barn, og lærer barna å aldri stole på en fremmed.
 • Sjekk sex lovbryteren registret i ditt område. Vet hvem som bor i nærheten av og rundt deg og aldri la barn ut av syne.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------