Stilling: helse > barn >

hvordan stoppe tannpine smerter irritert av en kald

   Tannpine er ikke moro. Og når du har en tannpine, virker det som alt du putter i munnen forverrer smerten-som visse matvarer, visse drikkevarer eller bare kald luft. En ting som gjør tannpine vondt enda verre er forkjølelse eller bihulebetennelse. Smerten kan komme ganske nær uutholdelig, og du burde virkelig se en tannlege. Men hvis du ønsker å behandle en kald-irritert tannverk på egen hånd, kan du bruke noen enkle hjem rettsmidler

Du trenger:.
Tea bagCold medicineHydrogen peroxideWarm vann.


en.
Ta litt kaldt og sinus medisin som Tylenol PM eller Dayquil. You vil være mer sannsynlig å kurere din kalde enn du vil en tannpine. Dette vil ikke ta bort alle tannpine smerten, men reduserer den kalde som er irriterende tennene vil sikkert hjelpe.
To.
Fukt en tepose. Ikke få det sopping og dryppende våte, men kjører den under litt varmt vann. Åpne munnen og plassere den på tennene som er verkende fra en kald. Du kan sette litt press på tennene, men pass på at du ikke bryter te-posen åpen, det vil ikke smake godt, og te korn vil ikke bli lett å komme ut av munnen din.
tre.
Bland en liten mengde hydrogen peroxide med en god bit av vann. Ikke svelge det, så det kan potensielt være farlig. Swish det rundt i munnen i 30 til 45 sekunder. Gjør dette over en periode på noen dager, etter hvert måltid eller tre ganger om dagen. Dette vil hjelpe bli kvitt infeksjonen.
Fire.
Bruk lammende gel laget for tannverk smerter irritert av forkjølelse. Spray litt sår-hals spray i munnen, i nærheten av tannen som gjør vondt. Det vil nummen tannkjøttet og hjelpe lindre smerten. Lammende spray vil også bidra til å tømme bihulene og undertrykke smerten av en sår hals. Sprer lammende gel rundt og på tann, og tannkjøttet vil også hjelpe midlertidig lindre smerten.
Fem.
Bruk en luftfukter i huset, eller inhalere dampen fra varmt vann. Ikke stikke ansiktet ditt direkte i vannet, skjønt, for hvis det er for varmt, vil dampen bli varmt også, og vil skade. Men inntar varm luft vil berolige munnen din, samt din hals og nese passasjer. Det kan lette tann smerter og hjelpe drepe smitte fra kalde din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------