Stilling: helse > barn >

hvordan å lagre og rense Invisalign bukseseler

  Invisalign ortodontiske tannregulering må fjernes når du spiser, eller når du drikker drikker annet enn vann. Slik billig lagre og rense Invisalign bukseseler uten å kjøpe Invisalign rensesystem og uten å bruke noen spesielle renere

Du trenger:.
Beholder med vann Mobiltelefoni. tannkrem.
tannbørste.


en.
Når du fjerner din aligners, umiddelbart plassere dem i en kopp med vann. Eller, hvis du ikke vil at gjester eller medarbeidere stirrer på en kopp full av kjeveortopedisk enheter, plassere dem i en liten, lukket container full av vann. Jeg har funnet at lagring av Invisalign bukseseler i vann i utgangspunktet fjerner misfarging eller "tåkete" som oppstår på annen måte. Oppbevar tannregulering i vannet til du trenger å plassere dem tilbake inn i munnen din. Dette hindrer at spytt fra tørke på aligners.
To.
Skyll klammeparentesene i vann før du setter dem inn i munnen din, og bytte ut vannet i beholderen.

3.
Når du har tid, men minst ¨¦n gang per dag, plassere en liten mengde tannkrem på en tannbørste og børste på innsiden og utsiden av aligners, akkurat som du ville pusse dine egne tenner. Skyll aligners grundig i vann etterpå. Bruke tannkrem som er mer av en tradisjonell "lim" heller enn en "gel" gjør det lettere å skylle av tannkrem fra klammeparentesene.
Fire.
Børst tennene før sette aligners inn i munnen din. Holde tennene rene er en del av fjerne misfarging akkurat som du trenger for å holde klammeparentesene rene.

Tips og advarsler


 • Dette er selvsagt ikke offisielt godkjent av Invisalign eller kjeveortopeder tilknyttet Invisalign. Dette er bare min erfaring og eksperimentering fra å bruke Invisalign.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------