Stilling: helse > barn >

hvordan bruke en tunge renere trygt

  Du kan kjøpe en tunge renere på CVS, Walgreen's, Walmart, Target, og en rekke andre butikker. De er tilgjengelig i samme midtgangen med tannbørster, tanntråd, munnvann, tannkrem, osv. Denne artikkelen inneholder tips om hvordan du bruker en tungen renere hvis du er interessert i å legge en tunge renere til din nåværende hjem tannpleie rutine.

Du trenger:
En tunge renere


en
Ikke skrap bruk tungen renere å skrape tungen din virkelig, virkelig hardt. . . Dette vil bare skade deg og eventuelt føre til at tungen til å blø. Gni den forsiktig ned tungen din flere ganger, som dekker hele området av tungen din.
To.
Ikke stikke en tunge renere for langt bak i munnen /svelg, eller vil dette bare ubehagelig, og det kan også føre til at du gag. Du kan bruke en tunge renere helst du ønsker, men mange liker å bruke det før eller etter at de pusser tennene.
Tre.
Bare fordi du har lagt til et tungen renere til hjem tannpleie rutine, betyr ikke dette at du skal slutte å pusse tunga hver gang du pusser tennene. Pusse tungen er fortsatt viktig, som bruker munnvann. En tungen renere er bare et ekstra trinn du kanskje vil legge til omsorg for munnen og tennene hjemme. Det er likevel viktig å holde tanntråd hver dag også. Med andre ord, kan en tunge renere ikke ta plassen til andre aspekter av tannpleie rutine, er det bare ment for å forbedre eller supplere gjeldende tannen og munnen omsorg regime.
Fire.
For en ekstra frisk følelse og smaker munnen, og å gjøre sine tunger få enda renere, noen mennesker liker å bruke litt tannkrem til sine tungen renere før du bruker den til å rengjøre deres tunger, og så skyll munnen.
fem.
Det er en god ide å skylle tungen renere etter hver bruk. Noen mennesker liker å skylle tungen renholdere i veldig varmt vann. Du vil også ønske å kjøpe nye tunge rengjøringsmidler (for å erstatte de gamle) med noen frekvens. Noen mennesker liker å få en ny tungen renere åtte til tolv uker.

Tips og advarsler


 • Husk å snakke med tannlegen din hvis du har spørsmål eller bekymringer i det hele tatt om hvordan du bruker en tungen renere riktig, eller hvis tannlegen mener det er en god idé å innføre en tungen renere inn din nåværende hjem tannpleie diett.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------