Stilling: helse > barn >

hvordan du velger en kvalifisert kosmetisk tannlegen

   Som alle andre medisinske eller tannlege, kosmetisk tannleger må være kvalifisert for å utføre sikre og kvalitet prosedyrer på sine pasienter. Før besøker en kosmetisk tannlege, potensielle pasienter trenger å sjekke opp på tannlegens kvalifikasjoner
en.
Se på statens lisensiering styret for å se om kosmetisk tannlegen er lisensiert. Hvis de er, se videre for å finne ut om noen disiplinære tiltak har blitt tatt imot dem. Hva har dette kosmetisk tannlegen gjort galt i fortiden? Var det en stor brudd?
To.
Besøk din lokale tinghuset for å gjennomgå malpractice filer. Husk at bare fordi en kosmetisk tannlegen har hatt malpractice anlagt mot dem betyr ikke at de er nødvendigvis en dårlig tannlege, bør imidlertid flere malpractice filer i et spenn av få år være et faresignal for deg.
3 .
Noen kosmetiske tannleger er faktisk vanlige tannlege om at bare annonserer seg selv som kosmetiske tannleger. Spør dem hva spesifikk trening og erfaring de har til å bli betraktet som en sann kosmetisk tannlegen.
Fire.
Hvis du har en bestemt prosedyre i tankene, som kosmetisk tannlegen hvor mange ganger de har utført den prosedyren før. Be om før og etter bilder for å hjelpe deg å få en idé om deres kvalitet i arbeidet.
Fem.
Spør tannlegen om hva slags oppfølging omsorg de vil gi etter prosedyren og hva de planer om å gjøre om noen komplikasjoner oppstår. En god tannlege har disse planene beskrevet i hans kosmetiske inngrepet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------