Stilling: helse > barn >

hvordan du velger dental forsikring

   Velge dental forsikring kan være en frustrerende oppgave. Så mange dekning alternativer er tilgjengelige å velge fra. Det er viktig å vite nøyaktig hva du leter etter og hvor mye det skal koste deg. Å være kjent med dekning alternativer og typer tannpleie planer kan hjelpe deg å unngå å bli sittende fast med en stor dental regningen senere

Hvordan velge Dental Forsikring


en.
Når du velger dental forsikring, starter med det grunnleggende. Grunnleggende dekning varierer fra en rekke tjenester. Den viktigste tjenesten dental forsikring skal omfatte er forebyggende omsorg. Dette inkluderer gratis tannpuss to ganger i året. Sammen med rengjøringer, bør du forvente en wellness katalog for å gi deg informasjon om hvordan du skal ta vare på tennene dine.
Basic dekning omfatter også tannbehandling for tannråte, noe som fører til hull i tennene. Sjansene er, en gang i livet ditt, vil du få et hulrom. Kostnad for hulrom fyllinger kan være i overkant av 100 kr. Forvent å betale mer dersom hulrommet er på flere overflater. Finn ut hva din tannlege forsikring er villig til å betale. Din ut-av-lomme kostnader kan legge opp uten tilstrekkelig dekning.
To.
Neste, sjekk med ditt forsikringsselskap dekning for store tannlege procedures. This er der du virkelig kan forvente at kostnadene til legge opp. Dental prosedyrer kan inkludere alt fra oral kirurgi til tannregulering. De store prosedyrer du bør spørre om er tann utdrag, livfullt, root kanaler og periodontal behandling. Finn ut hvor mye dekning din tannlege forsikring er villig til å betale i hvert enkelt tilfelle.
Er du interessert i tannregulering? Hvis ja, spør om tannlegebehandling. Noen forsikringsselskaper vil betale opptil 80 prosent for kostnaden ved tannregulering. En god dental forsikringsselskapet vil betale minst betale 50 prosent for prisen av tannregulering. Sørg også for å finne ut hvordan pengene vil bli utbetalt.
Hva med legevakt? Hvis du mister tenner i en ulykke, bør du ha dekning gjennom dental forsikring for å dekke deg for umiddelbar pleie. Noen dental selskaper kan prøve å fortelle deg at er en medisinsk sak. Ikke la deg lure. De fleste medisinske forsikringsselskaper vil ikke betale for akutt tannbehandling med mindre det innebærer forsiktighet gjøres direkte til munnen, ikke tannen. Finn ut hva din tannlege forsikring er villig til å betale.
Tre.
Kostnaden for dental forsikring kommer til å være noe som er på toppen av tankene dine. Selvfølgelig, må du finne ut hva du har råd. Hva er ditt månedlige premie? Er du betaler direkte, eller er det utformet ut fra lønnen din?
Spør om egenandeler og co-betalinger. Egenandeler er en gang i året minimum betalinger som du må gjøre før forsikringsselskapet betaler noe. Hvis du ikke betaler egenandelen, forsikringsselskapet vil ikke betale noe mot din omsorg.
Co-betalinger, på den annen side, er utbetalinger som du gjør sammen med forsikringsselskapet. I motsetning til egenandeler, er co-betalinger fakturert til deg for hver forekomst. Finn ut om dental forsikring har en flat rate egenandel eller en prosent av regningen.
Fire.
Network dekning er et villedende ord i det medisinske feltet. Vær oppmerksom på om dental forsikringsselskapet tilbyr en HMO eller en PPO. De fleste forsikringsselskaper tilbyr begge deler, med en HMO blir billigere. En HMO nettverk tilbyr tannbehandling gjennom henvisninger. Du og tannlegen må være forhåndsgodkjent for din forsikring for å dekke kostnadene. En HMO er et rimelig alternativ hvis du ikke har en foretrukket dental leverandør.
A PPO, derimot, gir deg mer frihet til å velge tannlege. Du får et nettverk av dental tilbydere forsikringsselskapet ønsker du å gå til. Ved å velge disse i-nettverket leverandører, vil forsikringsselskapet betale en høyere egenandel. Men, har du muligheten til å gå ut av nettet til alle tilbydere av dine velger. Vanligvis forsikringsselskapet vil fortsatt hjelpe betale for dekning til en lavere egenandel rate.
Fem.
Slutt, bør du gjøre minst tre samtaler til enhver dental forsikringsselskapet du vurderer å finne ut om kvaliteten på deres kundeservice. Fordelene av dental selskapet er ikke til å rolle om du eller leverandøren ikke er i stand til å få noen på telefonen. Se på ventetiden. Når tannlege kontoret samtalene ditt forsikringsselskap, hvor lenge vil de være på vent? Hvor godt fungerer forklare dental forsikringsselskapet dine fordeler og dekning? Hva er deres åpningstider? Hvis du er misfornøyd med disse svarene, vurdere shopping rundt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------