Stilling: helse > barn >

dental instrument identifisering

   Enten utføre en enkel dental eksamen eller en mer avansert prosedyren, vil tannlegen være nødvendig å bruke en rekke instrumenter. Det er viktig at tannlegen og tannpleieren vet hvordan du skal identifisere hver dentale instrument

Mouth Mirror

En munn speil er et lite speil som er festet til en tynn stang. Munnen speilet blir brukt til å undersøke tennene og ulike strukturer inne i munnen.

Peridontal Probe

En periodontal sonden har en lang, tynn probe festet til et håndtak. Den avstumpet probe er etset med ulike markeringer, og disse instrumenter brukes til å måle dybden i en lomme rundt en tann.

Dental Explorer

The dental Explorer brukes ofte til å påvise tilstedeværelse av tannråte. Den har et håndtak med en spiss krok i enden. Ulike typer av dentale oppdagelsesreisende eksisterer, men den "Shepherd's krok" instrument er den vanligste.

tang

De tang har to lange kniver på slutten av et kort håndtak. De tang brukes til å håndtere og gripe ting inne i munnen.

Kalsiumhydroksid Applicator

Den kalsiumhydroksid applikatoren har en tynn, kort vinklet sonde på slutten av et håndtak. Håndtaket ofte er stemplet med "kalsiumhydroksid. " Dette dental verktøyet brukes til å søke kalsiumhydroksid ved foten av et hulrom.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------