Stilling: helse > barn >

hva er kronisk apikal periodontitt?

   Kronisk apikal periodontitt er også kjent som kronisk periradicular periodontitt. Det er en dental sykdom som involverer betennelse rundt den apikale del av roten av en tann, som er hullet i tuppen av roten

Identification

Kronisk apikal periodontitt kan kreve drenering behandling gjennom tannkjøttet fra rundt roten av de berørte tann. Drenering er en dental prosedyre som vanligvis brukes til å behandle orale infeksjoner.

Symptomer

Selv om det er vanligvis ikke en smertefull tilstand, er kronisk apikal periodontitt et alvorlig dental problem. Søker profesjonell behandling hvis du har symptomer som dårlig ånde, og tannkjøtt som blør lett, er lyse rødt eller er hovne eller ømme ved berøring.

Behandling

Kronisk apikal periodontitt kan behandles kirurgisk ved amputasjon av tannen rotspissen . Fjerne berørte tannen er helt en annen behandling alternativ.

Hensyn

antibiotikabehandling er en annen mulighet for behandling av kronisk apikal periodontitt. Den riktige bruken av antibakterielle salver kan redusere betennelse og fremme helbredelse. I tilfelle du føler smerter i munnen, kan antibiotika også bidra til å redusere ubehag.

Forebygging /løsning

Opprettholde god munnhygiene er den beste måten å unngå kronisk apikal periodontitt. Børste og tanntråd tennene to ganger om dagen. Gå til tannlegen for vanlige kontrollene og profesjonell rengjøring.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------