Stilling: helse > barn >

hvordan å behandle canker sår eller lavere tyggegummi smerte

  Smertefull og ubehagelig, canker sår og tilhørende lavere tyggis smerter kan vare i dager, forårsaker den lidende intense ubehag. Mens canker sår og generell tyggis smerte er vanskelig å unngå, behandlinger for smertelindring er ganske enkel. Med bruk av noen vanlige husholdningsprodukter og over-the-counter medisiner, kan du ikke bare gjøre livet med tyggis-relaterte smerter litt mer utholdelig, men du kan også potensielt forkorte levetiden til canker sår seg selv.

Du trenger:
tannbørste.
Tannkrem.
Floss.
Munn skylling.
Baking soda.
Vann.
Magnesiummelk. MobiltelefoniOver-the-counter muntlig smertestillende medikamenter.


en.
Rengjør munnen og det berørte området. Børst tennene med tannkrem, tanntråd og bruker munn skyll. Dette vil bidra til å holde munnen ren og kutte ned på mengden av bakterier produsert under et canker sår utbrudd. Det vil hjelpe løsne partikler som kan være årsaken generelt lavere tyggegummi smerte. Dette er også et viktig skritt når du begynner din behandlinger. Starter med et rent område betyr at behandlingen vil ha muligheten til å være mer effektive.
To.
Lag en pasta av natron og vann. Ta 1 ss. av natron og bland i vann en dråpe om gangen til du har gjort en tykk pasta. Påfør en liten bit av denne lim direkte til canker sår. Mens det er trygt å svelge denne blandingen, kan du også spytte den ut. Påfør så ofte som nødvendig. Dette fungerer spesielt bra på canker sår, men hvis tannkjøttet smerte er ikke forårsaket av en sår, kan det ikke være effektivt.
tre.
Bruk små mengder melk av Magnesia til canker sår. Det kan påføres med en bomullspinne direkte til canker sår. Påfør tre til fire ganger per dag for å lette ubehag. Igjen, beviser dette midlet særlig effektivt på canker sår og kan ikke behandle tyggis smerte som ikke stammer fra et sår eller skader i munnen.
Fire.
Bruk over-the-counter oral smertestillende medikamenter. Disse medikamentene vanligvis kommer i form av en gel, og anesthetize det berørte området. Påfør dem i henhold til instruksjonene, og ta vare for ikke å over-anvende dem. Disse medisinene fungerer like godt for sår-relaterte og generelle tyggegummi smerter.
Fem.
Practice forebyggende atferd. Canker sår kan lett forverres av matrester, spesielt de som er sure eller salte. Unngå disse matvarene reduserer sjansen for at det berørte området vil bli utsatt, sparer du en potensielt svært smertefull opplevelse. For generell tyggegummi smerte, unngå å spise på den siden av munnen som forårsaker ubehag. Mat partikler kan gjøre området mer følsomme.

Tips og advarsler


 • For de som overvåking natrium nivåer, skylle munnen etter bruk av natron metoden, som natron har svært høye nivåer av natrium i den.
 • For tilbakevendende eller intense smerter, eller hvis du er bekymret for dental smerte, kan du kontakte tannlegen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------