Stilling: helse > barn >

i kontor-behandling for å bli kvitt dårlig ånde

   Dårlig ånde er forårsaket når maten partikler seg fast mellom tennene, da hulrom utvikle seg i tennene eller når baksiden av tungen blir belagt. Behandling er gjort på tannlegekontor, og bør også fortsette hjemme

Rengjøring av Tunga

Tannlegen vil bruke en tungen skrape for å rense lukt produsere belegget og påfør en anti bakteriell program for å hindre oppbygging av bakterier igjen.

fjerne plakk og tannsten

Tannlegen vil også se etter plakk eller tannstein bosatte seg langs tannkjøttet og vil fjerne det med skalering instrumenter. Dette bidrar til å unngå mer alvorlige problemer som periodontal eller tannkjøttsykdom.

Feil Tannproteser

Feilaktig proteser kan fange matpartikler og forårsake dårlig ånde. I slike tilfeller vil tannlegen rense tannproteser og erstatte dårlig tilpasset gebiss, reduserer dårlig ånde i stor grad.

Følg tannlege 'Anbefalinger

I tillegg til daglig børsting med anti-bakterielle tannkrem og bruk av tanntråd for å rense tennene, vil tannlegen anbefaler også en anti-bakteriell gel å rengjøre tungen og fjerne avleiringer.

kronisk dårlig ånde

Nitti prosent av pasienter med dårlig ånde er behandlet på et tannlegekontor. Hvis en pasient lider av kronisk dårlig ånde, kan det også være en indikasjon på noen underliggende helseproblem.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------