Stilling: helse > barn >

kjeve tann smerter

   Jaw tann smerter er vanligvis ikke en spesifikk smerte, men en generalisert smerte. Når en tann vondt, stråler smerten vanligvis fra tannen til kjeven, men det finnes også andre årsaker til kjevesmerter foruten tenner

Årsaker i munnen

De vanligste årsakene til kjevesmerter er hulrom, tann abscesser, betente tenner, tannkjøtt sykdom med minkande tannkjøtt, påvirket bakerste tennene , gnisser tenner og brukket tenner. Hvis du opplever disse smertene, se en tannlege.

Årsaker Utenfor Munn

Noen andre årsaker til kjeve smerter fra utenfor munnen er TMJ (kjeveledd lidelse), angina (hjerte smerte) og bihuleproblemer. Hvis du har noen form for kjevesmerter, se en lege.

Effekter

Jaw tann smerten oppstår når det er infeksjoner med abscesser og bihuleproblemer, kramper i kjeven med TMJ, eksponering av tann rot med viker tannkjøtt, og ødelagte tenner med sprekker. Angina, som ofte er et tegn på hjertesykdom, fører ofte smerter i kjeven.

Predicating Symptomer

Noen symptomer som følte før kjeve involvering med tennene er følsomhet for kulde og varme, smerte mens de spiser, blødning rundt tenner og hevelse i tenner og kjeve området.

behandling og forebygging

Behandling vil avhenge av den eksakte årsaken til smertene. Men, forebygge tannproblemer ved regelmessig tannpuss, tanntråd og rutinemessige kontrollene er nøklene til å stoppe kjevesmerter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------