Stilling: helse > barn >

naturlige tann smertelindring

   Tann smerter er vanligvis forårsaket av tannråte og betennelser. Tannverk smerter kan være ødeleggende, men mange foretrekker å bruke naturlige metoder for å lindre smerten over smertestillende medikamenter. Naturlig rettsmidler er tilgjengelige som kan bidra til å eliminere smerte og redusere betennelser i en tannpine. Ikke alle naturlig middel som fungerer for alle. Noen eksperimentering er nødvendig for å finne behandling som vil fungere for deg

Redusere Betennelse

Redusere betennelse rundt tannen irritert er første steg i å lindre smerte tann. Løk og hvitløk er effektive i å redusere betennelse. Tygging rå løk er nok til å redusere betennelse, men noen mennesker kan finne dette usmakelig. Å plassere en bit av løk på de berørte tann kan også produsere de samme resultatene.
Bruk hvitløk på samme måte som løken. En enkelt fedd hvitløk med rock salt reduserer betennelse og letter smerten.
Varmt salt-vannet skyller er også en måte å behandle betennelse forårsaket av en tann infeksjon. Den salt-vannet skylle kan redusere smerte umiddelbart. Bruk denne behandlingen så ofte som nødvendig for å redusere smitte og holde betennelsen nede.
The Food and Drug Administration (FDA) regulerer ikke urtemedisiner på samme måte som reseptbelagte medisiner. Hvitløk har vært brukt i tusenvis av år å behandle betennelse og helsespørsmål.

eliminere Bakterier

Bakterier i munnen kan føre til infeksjon og betennelse. Herbal behandlinger kan redusere mengden av bakterier i munnen, noe som fører til infeksjon og smerte. Hvete gress juice er en utmerket urt for å fjerne munnen bakterier og smerte. Bruk hvete gress juice som skylles eller du kan tygge på hvete gress for å fjerne giftstoffer fra tannkjøttet og tann-området. Dette vil eliminere årsaken til tann smerter.
regelmessig pusse tennene, og tanntråd også eliminerer bakterier fra munnen. Mat igjen på overflaten av tennene raskt vender seg til bakterier og tannråte.
Bruk aldri urte rettsmidler som en erstatning for medisinsk behandling. Selv om disse behandlinger kan gi lindring for din tann smerter, bør infeksjon behandles av tannlege-omsorg leverandøren for å hindre tap av tenner.

Forebyggende Diet

Monitor maten du spiser for å behandle og forebygge tann smerter. Denne naturlige tilnærmingen til tann omsorg innebærer å holde seg unna sukkerholdige matvarer og drikker som godteri og brus.
Raffinert, bearbeidet mat også la matrester å holde seg til tennene. Dette kan føre til tannråte, fører til tann smerten. Unngå bearbeidet mat og spise hele korn og grønnsaker for å holde tennene rene mellom tannpuss.
Ser hva du spiser og holde munnen ren er den beste tilnærmingen til naturlige tann-smertelindring.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------