Stilling: helse > barn >

sikker måte å skifte tannfyllinger

   Tannleger bruker kvikksølv, en giftig metall, i kombinasjon med andre metaller for å fylle hulrom. På grunn av kvikksølv er toksisitet, noen pasienter spørsmålet om å forlate amalgamfyllinger som inneholder kvikksølv er på plass eller å erstatte dem med andre materialer. Skifte andre typer fyllinger ikke bærer risikoen for toksisitet, men kan forårsake problemer med tann justering. Rådfør deg med en tannlege om sikker fylle utskifting

Sikker Fylling Erstatning

På den tiden da fyllinger trenger utskifting, vil tannlegen foreslå direkte eller indirekte restaureringer. Tannleger plassere en direkte restaurering i tannen som har et hulrom på samme dag tannen er utarbeidet, mens, kommer pasienten tilbake til et nytt besøk etter måling eller en dental inntrykk hjelper tannlegen utarbeide en indirekte restaurering. Tannleger gjør en individuell anbefaling på beste valget for å fylle erstatning basert på hvor tannen er plassert og hva slags behov den enkelte pasient har.

La tannlegen vite om du har noen allergier. Noen metaller og andre materialer som brukes til å fylle hulrom kan forårsake allergiske reaksjoner eller overfølsomhet. Under fylling erstatning, vil legen nummen området med lokalbedøvelse. La legen vet om du noen gang har hatt en negativ reaksjon under operasjon eller med noen form for bedøvelse.

Tannlegen vil spørre om du er gravid eller ammer. Det kan være lurt å unngå ikke-akutt fylle erstatning før etter at barnet er født eller ikke lenger sykepleie. Hvis fylling må skiftes umiddelbart, til tannlegen skal bruke medisiner og materialer sikker bruk under graviditet eller amming. For å redusere risikoen for smitte, kan tannlegen forskrive antibiotika før eller etter fyllinger byttes ut.

Sikker Utskifting av Mercury Fyllinger

Tukling med og bryte opp kvikksølv fyllinger kan sette en pasient i fare for inntak av kvikksølv, kommer i hudkontakt med det, eller puste det inn, som kan være større enn å forlate fyllinger på plass. I tillegg, når tannleger kast av kvikksølv etter å fjerne den fra tenner, går den risikoen for å forurense vann eller jord. Minimere risikoen for eksponering for ytterligere kvikksølv ved utskifting kvikksølv amalgam ved å gi ren luft til pasienten med en oksygenmaske og filtrere luften på kontoret for å redusere risikoen for pasienter og arbeidere puster i kvikksølv-forurenset luft. Suging området hele tiden, og plassere en dental dam å blokkere pasientens spiserøret. Cool behandlingsområdet med kontinuerlig kaldt vann strømmer. Kast kvikksølv trygt gjennom bortkastet behandling program.

The American Dental Association hevder at kvikksølv amalgam følelser er trygge for langvarig bruk, så det kan være et bedre valg å forlate amalgam følelser på plass i stedet bytt dem hvis du ikke har problemer med dem. Hvis amalgamfyllinger føre til følsomhet, eller begynner å forfalle, spør tannlegen din om risikoene og fordelene ved å erstatte dem med et annet materiale, som kompositt harpiks. Selv om noen materialer gir en kosmetisk utseende nærmere det av naturlige tenner, kan de kreve hyppigere utskifting enn amalgamfyllinger.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------