Stilling: helse > barn >

typer ultrathin tannproteser

   Proteser har en dårlig rap for å være stygge, ubehagelig, og vanskelig å spise med. Imidlertid har fremskritt på den måten at proteser er laget resulterte i proteser som er enkle å bruke, ser bra ut, og --- viktigst --- sitter godt og komfortabelt. Ultrathin protesene kan være laget av forskjellige materialer, og kan passe en rekke budsjetter

Typer

Det er flere store typer supertynn proteser som er tilgjengelig som et alternativ til standard proteser. Ifølge erstatning Tannproteser, en av de mest etterspurte typer proteser i disse dager er "delvis" variasjon. Partielle proteser er montert i stedet for tapte tenner. Dette betyr at de gjenværende tennene sitter i munnen (de trenger ikke være trukket ut) og den partielle protesen er bygget rundt det. Protese Clinic rapporter som ultra-tynne proteser som dekker taket av munnen er tilgjengelig som et alternativ til partielle proteser. Til slutt, antyder erstatning Tannproteser at supertynn metall proteser laget av metall gir et utmerket alternativ til standard akryl proteser. Disse alternative ultrathin metall proteser kan være laget av gull, kobolt og titan, blant annet metaller.

Funksjoner

Hver av disse typene supertynn protesene har enkelte funksjoner som kan gjøre dem mer attraktive. Protese Problems. com antyder at en av fordelene til partielle proteser, bortsett fra det faktum at de vil tillate deg å spise og snakke komfortabelt mens du har dem, er at de vil stabilisere gjenværende tenner, forebygge ytterligere problemer oppstår som følge av tap av tenner.

protese Clinic rapporter som ultra tynne proteser kan være tryggere enn standard proteser på noen måter, som de ikke tillater mat å sette seg fast mellom tannkjøttet og proteser. De kan også være mer behagelig, fordi en person ikke kan føle "hylle" laget av utskillelse av naturlige tyggis og tannproteser i munnen. Med full proteser, er hele taket av munnen dekket av en tynn plate.

Slutt, extols protese Problemer fordelene av metall proteser. I motsetning til helt akryl proteser, som kan føle seg tykk og med smertefull til tross for trimming og polering, laget gebiss ut av en kombinasjon av akryl og metall som regel føles mye mer naturlig.

Kostnader

Avhengig av valg av protese type, kan kostnaden være vesentlig hensyn i innkjøp supertynn proteser. Ifølge protese problemer, planer noen full behandling med feste for standard protesene kan koste $ 30. 000 eller mer. Partielle proteser kan vise seg å være et mye rimeligere alternativ, fordi komplett sett med tenner ikke trenger å bli fjernet og erstattet. Metal tannproteser, derimot, kan bli dyrere etter første Tannproteser, som det er mer kostbart å designe og lage en metall erstatning for tennene.

Fordeler

Ultrathin proteser er mer sannsynlig å bli båret av personer på grunn av sin komfort og passform. Fordi partials kan fjernes, rapporter protese Problemer at noen mennesker har en tendens til å ta dem ut ved enhver anledning. Protese Problemer antyder også at full proteser kan gjøre munnen føles trangt og overfylt, noe som resulterer i ubehag eller ubehag fra brukeren. Protese Clinic sier at tynne proteser gir mulighet for maksimal enkelhet for brukere av full proteser, og forhindre at de med avtagbare tannproteser fra følelsen de må hele tiden ta dem ut for en hvil.

Hensyn

Snakk med tannlegen din om de ulike materialer tilgjengelig for supertynn proteser, og hva slags protese er riktig for deg. Proteser kan kjøpes hvor som helst (denne dagen og alder, kan de til og med kjøpes online), men å finne den ultra tynne proteser som passer deg best er et spørsmål av største betydning --- så snakk med legen din før du går med det du føler er den enkleste og rimeligste alternativet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------