Stilling: helse > graviditet >

Hvordan finne ut om tennene trenger tannregulering

   Når du prøver å avgjøre om du eller barnet ditt kanskje trenger tannregulering, det er visse tegn du kan se etter. Voksne og barn kan ha problemer med justering, bite og andre forhold som riktig tannpleie kan løse
en.
Se på tennene tett for å finne ut om tannregulering er nødvendig. Overlappende tenner som publikum er hverandres vanskelige å rengjøre, selv for en tannpleier. Voksne vil kanskje løse problemet med tannregulering, ikke bare for kosmetiske grunner, men å holde tennene så friske som mulig. Tenner som overlapper hverandre er vanskelig eller umulig å bruke tanntråd riktig, spesielt for barn. Plakk bygger opp mellom tennene, forårsaker forfall.
To.
Se etter tegn på en overbitt for å avgjøre om tennene trenger tannregulering. Hvis fortennene stikker ut over tennene nede, ikke slik at tennene til å justere når de er knyttet sammen, kan dette være en overbitt.
Tre.
Test for å se om det kan være en mulig underbite som en annen måte å finne ut om tennene trenger tannregulering. I dette tilfellet vil den nederste tennene stikker, strekker fram utover den øvre tennene. Hvis tennene ikke kan bli knyttet sammen jevnt på toppen og bunnen, kan dette indikere behov for tannregulering eller eventuelt en annen form for tannbehandling.
Fire.
Avgjøre om tenner trenger tannregulering så tidlig som mulig for barn. Mens voksne tannproblemer kan behandles med tannregulering, er det vanligvis lettere å starte omsorg tidlig i livet. Riktig justering av tenner kan bidra til å forebygge tannråte og tannkjøttsykdom. Komme bukseseler å korrigere justeringen av tenner kan forbedre evnen til å tygge skikkelig, og dermed hjelpe til sunn fordøyelse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------