Stilling: helse > graviditet >

gjøre det selv arbeidskraft induksjon

   Hvis du er i ditt siste par ukene av svangerskapet, er du sannsynligvis ivrig etter å levere barnet. Det er mange gamle koner historier, og mange har råd om hva som fungerte for dem. Hvis du er ivrig etter å få arbeidskraft flytte, prøve noen av disse naturlige måter å hjelpe med induksjon

Sex og Nipple Stimulering

Sex kan være det siste ting på hjertet ditt på dette punktet i svangerskapet, men det kan hjelpe indusere arbeidskraft. Prostaglandiner utgitt i en manns sæd hjelp modnes livmorhalsen. Under den interne eksamener på slutten av svangerskapet, legen sjekker for å se om livmorhalsen er strekke og effacing, eller oppmykning, tynning og forkorting, som er tegn på arbeidskraft. Den prostaglandiner hjelper livmorhalsen strekke og utslette, noe som kan hjelpe indusere arbeidskraft. Noen leger med bruke en prostaglandin gel på pasientenes cervixes å produsere liknende effekter, ifølge WebMD.

ha en orgasme under sex kan også hjelpe til med arbeidskraft induksjon. En orgasme utgivelser oxytocin, som induserer sammentrekninger under fødsel. Pitocin, den syntetiske formen av oxytocin, brukes av medisinske fagfolk til å øke eller indusere arbeidskraft.

Nippel stimulering kan også ha lignende effekter. Nippel stimulering kan frigjøre oxytocin, inducing sammentrekninger.

Castor Oil og cohosh

Det er flere naturlige rettsmidler som antas å indusere arbeidskraft. Castor olje er en olje laget av castor bønne. Rundt to til seks timer etter å ha drukket det, vil du oppleve abdominal kramper og diaré, få livmoren til kontrakten også. Når livmoren kontraktene, er prostaglandiner utgitt, forårsaker livmorhalsen å strekke og utslette.

Black cohosh og blått cohosh er to urter som brukes til å indusere arbeidskraft. Black cohosh er tenkt å gjøre sammentrekninger mer regelmessig, og blått cohosh antas å forårsake sammentrekninger å bli sterkere.

Ifølge WebMD, de fleste eksperter sier det er ingen bevis for disse metodene fungerer. Mange eksperter mener også at de forårsaker mer skade enn godt. Nærmere bestemt, fører ricinusolje diaré, som kan føre til dehydrering og kan være farlig og skadelig.

accupressure

accupressure bruker trykkpunkter å prøve å indusere arbeidskraft. Det er to trykkpunkter på kroppen tanken å produsere sammentrekninger. Den første er i webbing mellom tommel og første finger. Ifølge givebirthnaturally. com, klemme webbing og forsiktig massasje dette området i sirkler i 30 sekunder til ett minutt av gangen, med pauser på ca 2 minutter mellom riene.

Den andre trykkpunkt å forårsake sammentrekninger er plassert over utsiden av ankelen. Du finner denne trykkpunkt, gå opp fire finger bredder fra ankelen bein. Trykket punktet bør bli sår når du berører den. Massasje dette stedet å indusere en sammentrekning da stoppe når sammentrekning starter. Du kan starte igjen når sammentrekning stopper.

Walking

I følge givebirthnaturally. com, walking hjelper bruker tyngdekraften til å presse barnet ned, og dermed forårsaker livmorhalsen til å modnes. Men mange eksperter mener den ikke gjør mye for å indusere arbeidskraft. Ifølge WebMD, hjelper walking posisjon barnet for fødselen, men fordi det gjør ingenting for å frigjøre prostaglandiner, betyr det lite for å faktisk indusere arbeidskraft.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------