Stilling: helse > graviditet >

hjem bøte for en langvarig forkjølelse

   Sår hals, lunger, nysing, hoste og rennende nese. Disse er alle symptomer på forkjølelse, noe som rammer millioner amerikanere hvert år. Det er mange kurer og rettsmidler til vanlig forkjølelse, men mange mennesker velger hjem rettsmidler slike urter, vitaminer og få riktig mengder ernæring og hvile

Herbal Rettsmidler

Urter er en populær hjemme bøte for dvelende forkjølelse. Ved å bruke produktene liggende hjemme, som ingefær, hvitløk og honning, kan du avslutte eventuelle forkjølelse i løpet av noen dager.

En populær urtemedisin for forkjølelse ingefær te. Du kan lage ingefær te ved å koke ingefær i vanlig te. Ingefær er et svært effektivt hjem rettsmiddel å kurere forkjølelse siden det er en antioksidant og inneholder mange antiviral forbindelser.

Honey og ingefær juice blandet sammen vil også kurere forkjølelse virus. Bare bland en teskje både ingefær saft og honning sammen og drikker det. I en studie av Ian M. Paul, MD, og et team av andre forskere, har honning vist seg å være bedre for barna å ta under en kald enn hostesaft.

Hvitløk er et bredspektret antibiotikum som hjelper kroppen bekjempe sykdommer som forkjølelse. Oljen i hvitløk kan tilberedes på mange måter å bli kvitt en forkjølelse. Du kan sette fem dråper av hvitløk olje i suppe laget av hvitløk olje og en teskje av løk juice blandet med en kopp vann. Forbruker dette hvitløk suppen vil skylle giftstoffer fra immunsystemet, ettersom

Vitaminer

Et regelmessig inntak av vitaminer er viktig når bli kvitt en forkjølelse. Vitamin C er spesielt viktig siden det hindrer forkjølelse. Men hvis du allerede har en kald, viste en undersøkelse gjort av Linus Pauling, Ph. D. , som vitamin C vil forkorte varigheten og lindre symptomer.

Ta et multi-vitamin daglig vil også deplete symptomer på forkjølelse, siden det fremmer større immunitet og lar blodet å absorbere mer jern. Multi-vitaminer inneholder mineraler som kalsium, kalium og lykopen, alle som fremmer god helse under en kald.

Ernærings-og Rest

Du bør spise sunt og hvile ofte når du er syk, så kroppen din har tid til å gro. Drikk mye vann og spiser mye frukt, grønnsaker og korn. Den beste mat og drikke å konsumere for å kurere en forkjølelse er appelsinjuice, havregryn, bananer, epler, tyttebær, fisk, kylling, kalkun og tomatsaus. Sammen med å spise riktig, være sikker på å få masse hvile siden det gjør at immunforsvaret til å bygge styrke og bli kvitt eventuelle virus i kroppen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------