Stilling: helse > graviditet >

hva du kan forvente på en dental checkup

   Dental kontrollene bør være planlagt hver sjette måned for voksne og barn. Dette sikrer at tidlig intervensjon av tyggegummi eller tannproblemer kan tas vare på før de utvikler seg til mer alvorlige problemer. Les videre for å lære hva du kan forvente når tannlegen ringer tilbake for din neste avtale

Identification

Identifisering av problemer under gum-linjen vil bli sett på på funn ved hjelp av "bite-wings. "Vingene er plassert inn i munnen og røntget med en maskin. Resultatene er nesten momentant og vil bli studert av tannlegen etter abnormaliteter.

Expert Insight

Expert innsikt vil merkes av din tannlege på eksamen av munnen og tennene. Han vil søke etter tegn på hull i tennene, periodontal sykdom, trengsel av tennene, og skader på tidligere tannarbeid. adresse såre flekker i munnen. Du kan bli nødvendig å skylle med et fargestoff slik at tannlegen kan bedre oppdage plakk på tennene.

Forebygging /løsning

Den tannpleier vil innkalling deg til rengjøring, hvor du vil sitte komfortabelt mens undersøkelser, rengjøring og polering tennene på en profesjonell måte. Rengjøring kan ta 30 minutter å fullføre, avhengig av når tennene sist ble rengjort profesjonelt. Vær forberedt på å føle rengjøring gjennomføre nå ned under tannkjøttet-line å skrape plakk bygge opp fra tannkjøttet. Dette gjøres for å unngå etterfølgende forfall.

Funksjoner

Smilet er en av dine beste og ved å motta vanlige tannlege kontrollene du investerer i helsen din. Tannlegen er der for å holde tennene og tannkjøttet sunt.

Det anbefales at du pusser tennene to ganger per dag i minst to minutter. Floss å fjerne skjulte eller tapte plakk og skyll med en tannlege anbefalt munnvann. Bruk ACT (TM) for å holde tennene dine sterke og sunne.

Advarsel

Tannråte som ikke er tatt vare på kan føre til abscesser. Ikke bare er de smertefulle, men de skaper også en gift som kan føre den lidende å få hjerteinfarkt eller slag. Før penicillin ble tilgjengelig for å drepe bakterier, døde mennesker fra tann abscesser. Se tannlegen umiddelbart hvis du mistenker tann infeksjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------